All for Joomla All for Webmasters

Technológia

MI AZ AMORF FÉMÖTVÖZET SZALAG?

Az amorf fémötvözetek, amelyeket gyakran fémüvegnek neveznek, viszonylag új anyagok, elsősorban vékony szalagok. Gyors hűtési technikával olvadt fémötvözetekből készülnek. Ebben a technikában egy olvadt fémötvözetet öntenek egy gyorsan forgó rézdobra.

A szalag vékonysága miatt (20-30 mikron), nagyon gyorsan lehűl (kb. 1.000.000 fok / másodperc sebességgel). Mivel a megszilárdulás ilyen gyorsan megy végbe, nincs kristályszerkezet kialakulásának esélye. Ehelyett egy nagyon vékony szalag formájú amorf szilárd anyag keletkezik (a szélesség néhány millimétertől 10 cm-ig terjed.

MI A KÜLÖNLEGES AZ AMORF SZALAGOKKAL KAPCSOLATBAN?

Nyilvánvaló, hogy az amorf szalagokban nincs kristályos szerkezet. Azonban az anyag egyéb tulajdonságait befolyásolja a kristályos szerkezetek hiánya. 

Az amorf fémötvözetek homogén, nem határos szerkezete egyedülálló mechanikai, korrózióálló, kopásálló és mágneses tulajdonságokat biztosít. 

Az AHT forradalmi amorf szalag technológiája lehetővé teszi a szalagok különböző felületekhez való alkalmazását.

Az AHT amorf szalagjai sokkal hatékonyabb fűtőelemek, mint a rendszeres fűtési vezetékek, mivel ezek:

  • Az üzemi hőmérsékletet más rendszernél hamarabb éri el,
  • Egyenletes hőt állít elő,
  • Működtetése gazdaságosabb, költséghatékonyabb,
  • A fűtőszál profilja vékony és kivételesen rugalmas,
  • Hihetetlenül egyszerű a telepítése,
  • Megbízható és tartós.

 

BIZTONSÁGOS HŐFORRÁS

Az amorf szalagon alapuló fűtőelemek alacsonyabb hőmérsékleten működnek, ezért biztonságosabbak és kevésbé veszélyesek a felhasználó számára. Nincs veszélyes és kellemetlen égéstermék vagy por, nincs nyitott láng, sem fulladás érzés vagy rossz szagok, miközben a fűtőelem működik.

KIVÁLÓ FŰTÉSI TELJESÍTMÉNY

Az AHT fűtőelemeinek alacsony tömege miatt sokkal jobb teljesítményt nyújtanak, mint a rendszeres fűtőelemek. Valójában az amorf szalag gyorsabban melegíti környezetét, mint a hagyományos. Ez azt is jelenti, hogy az AHT technológiája energiatakarékosabb, mint a többi fűtési rendszer, ezzel megtakarítva a villanyszámlákat és alacsony karbantartási költségeket kínál.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Az AHT technológia a fűtőelem alacsony hőmérséklete miatt hosszú élettartamot biztosít.

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

Az AHT padlófűtési rendszer három fő energiatakarékos területet kínál a radiátorokhoz képest. 

  • A hő veszteség az ablakon sokkal alacsonyabb,
  • A mennyezeten át a hő veszteség kisebb, mivel a mennyezet hőmérséklete alacsonyabb,
  • a falakon és a levegőben bekövetkező veszteség kisebb, mivel a léghőmérséklet alacsonyabb az AHT rendszerben, ugyanolyan kényelem biztosítása mellett.

ALKALMAS MINDEN HELYSZÍNRE

Az AHT rendszer minden típusú épületre alkalmazható, akár újonnan épült, akár lakó- és kereskedelmi ingatlanok felújítására vagy átalakítására.

ALKALMAS MINDEN PADLÓBURKOLATHOZ

Az AHT fűtőszőnyeg alacsony működési hőmérséklete miatt alkalmas minden tipusú burkolathoz beleértve a fát, a parkettát vagy a padlószőnyeget.

NAGY ÁTVITELI  FŰTŐFELÜLET

Az alacsony tömege és a szalag vékonysága valamint széles fűtőfelülete miatt válik kiváló fűtőelemmé. Az  amorf fűtőszalag gyorsabban fűti fel környezetét a hagyományos fűtéshez képest. Emiatt válik az AHT technológia hatékonyabbá csökkentve villanyszámláját  alacsony fenntartási költség mellett.

ALSÓ SZIGETELÉSI KÖLTSÉG

A fűtőszalag különböző vékonyságú polimer szigetelést tartalmazhat,  ellentétben a drótelemekkel, így alacsonyabb hőmérsékleten dolgozik, és kevésbé költséges szigetelést igényel.

ELHANYAGOLHATÓ ELEKTROMÁGNESES MEZŐ

Az AHT fűtőtestek által előidézett elektromágneses térerősség mérései azt mutatják, hogy elhanyagolható az elfogadható EMF-szintekhez képest. Az AHT fűtőszőnyegek szigorú biztonsági vizsgálatokat végeztek, és az AHT minden szükséges minősítéssel rendelkezik.

EGYÉB ELŐNYÖK

Az AHT rendszernek más egyértelmű előnyei vannak; 

A fűtés legkomfortosabb és természetes formája; diszkrét, biztonságos és csendes; gyakorlatilag karbantartásmentes, kiegészíti a fűtés egyéb energiatakarékos fejlesztéseit - pl. napelemek, kombinált hő- és villamosenergia-rendszerek, mindamellett egyszerű és olcsó a telepítése.


INGYENES ÁRAJÁNLAT

KÉRDÉSE VAN?
Image
Image
Image
Image

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató