• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

ADAX CLEA CW04 (400W) wifi

111.000 Ft

Az Adax WiFi Clea okostelefonnal távolról is vezérelhető , üveg előlappal szerelt elektromos fűtőpanel.
Clear
Cikkszám: 1346 Kategóriák: , ,

A norvég fűtőpanelek nem csak a nevükben norvégok, a skandináv ország háztartásainak nagy részében ilyen fűtési megoldásokat alkalmaznak. Önálló fűtésre tervezték őket, de kiegészítő fűtésként is remekül működnek. Bárhol alkalmazhatóak, ahol elektromos áram van. Ajánlottak lakásokba, házakba, nyaralókba, üzlethelyiségekbe. A legtöbb típus fröccsenő víz ellen védett, így fürdőszobák és egyéb vizes helyiségek fűtésére is kiváló megoldást nyújtanak.

  • Megfelelő wifi hálózat esetén Android és iPhone készülékekkel egyszerűen szabályozható a fűtés, ezzel gazdaságosabban működtethető.
  • Exkluzív dizájnjának köszönhetően minden típusú enteriőrben alkalmazható.
  • Edzett-üveg felülete, túlhevülés elleni védelme magas biztonságot nyújt használójának.
  • IP24-es érintésvédelmi osztálya (dupla szigetelés, kifröccsenő víz elleni védelem) lehetővé teszi, hogy vizes helyiségekben (fürdőszoba) biztonságosan üzemeljen.
  • Két színben kapható: fehér és fekete.
  • 5 év cseregaranciával

A FŰTÉS ELVE

A fűtőpanel belsejében nincs ventilátor, konvekciós elv alapján működik. Alul beáramlik a hideg levegő, áthalad a fűtőbetéten és melegítve távozik. Amint a hőmérséklet elérte a kívánt értéket, ki-bekapcsol, ezután a fűtési időszak kb. egyharmadában vesz fel áramot. A fűtőbetét egy kerámiaházban lévő speciális ötvözet, melynek hőmérséklete alacsony, nem izzik, ezért élettartama gyakorlatilag örökös.

NAGYON PONTOS TERMOSZTÁTOK

Minden norvég fűtőpanel processzorvezérelt termosztáttal van ellátva, amik 0,5 °C hőmérséklet-különbségre reagálnak. Ezáltal a helyiség soha nem lesz sem alul-, sem túlfűtött, a panel pontosan a beállított hőmérsékletet garantálja, ezzel energiát spórolva

Szükséges betáp (A) 1.74
Teljesítmény (W) 400
Hosszúság (cm) 61
Magasság (cm) 34
Mélység (cm) 9.5
Súly (kg) 5.7
Kábel hossza (cm) 135
Tömeg 5,7 kg
Méretek 61 × 9,5 × 34 cm
Szín

,