• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

AHT DHCC Infrapanel 600 W

87.560 Ft

Az AHT-DHCC infravörös fűtőberendezés egy olyan készülék, amely szénkristályon alapuló távoli infravörös fűtési módszert alkalmaz.
Teljesítmén: 600 W
Méret: 100x60x1.2 cm

Cikkszám: 1569 Kategóriák: ,

Az AHT-DHCC infravörös fűtőberendezés

Az infrapanel a modern, ultravékony kialakítást energiatakarékos és egészségbarát fűtési technológiával ötvözi. Az AHT-DHCC modell a nap természetes hőjéhez hasonló azonnali melegérzetet biztosít.

A szénkristály alakú fűtőelemmel működő távoli infravörös technológiának köszönhetően a bekapcsolás után szinte azonnal érezhető a meleg. A modern technológia nemcsak megbízható fűtési megoldást, hanem csendes és szagtalan működést is biztosít.

Termék jellemzők:

– PET fehér felület

– Új kialakítású beépített LED kijelző

– Érintőképernyős vezérlés a panelen

– Hőmérséklet beállítása 16°C-tól 37°C-ig

– Wi-Fi App vezérlés

– 9H időzítő beállítása

– Heti időzítő működése/hőmérséklet beállítása

– Két beépített termosztát a túlmelegedés elleni védelemhez

– Falra szerelhető rendszer

– Távirányító

– Tartó láb

– Alumínium hátlap a fűtés visszaverődéséhez

– Ultra vékony keret kialakítása

– Kábelhossz 1,5m

– AC 220-240V, 50-60Hz

Modellek és Méretek:

AHT-DHCC360 (360W) – 60 x 60 x 1.2 cm

AHT-DHCC480 (480W) – 80 x 60 x 1.2 cm

AHT-DHCC600 (600W) – 100 x 60 x 1.2 cm

AHT-DHCC720 (720W) – 120 x 60 x 1.2 cm

AHT-DHCC960 (960W) – 120 x 80 x 1.2 cm

AHT-DHCC1200 (1200W) – 120 x 100 x 1.2 cm

 

*(a panel vastagsága 1.2cm, szélessége a falra szerelhető készlettel 3.8cm)

 

  Infravörös sugárzás = azonnali hő

Az AHT-DHCC sugárzó panel a nap természetes hőjéhez hasonló azonnali melegérzetet biztosít. A szénkristály alakú fűtőelemmel működő távoli infravörös technológiának köszönhetően a bekapcsolás után szinte azonnal érezhető a melegség érzése. A modern technológia nemcsak megbízható fűtési megoldást, hanem csendes és szagtalan működést is biztosít.

Nagy teljesítmény = alacsony üzemeltetési költség

A radiátorok infravörös hullámtechnológiája magas áramátalakítási arányt biztosít. A felhasznált villamos energia akár 98%-a közvetlenül hőenergiává alakul át.

Hőfelhalmozás

Az infravörös sugárzás felmelegít egy adott felületet. Minden olyan tárgy, mint a falak, a padló, az emberi bőr stb., amely a sugárzás hatósugarában van, elnyeli és tárolja a hőt, amelyet idővel fokozatosan lead. Így ezek a felületek hőakkumulátorokká válnak, amelyek a készülék kikapcsolása után is hőt bocsátanak ki.

Modern, vékony kialakítás

Az AHT-DHCC egy modern infravörös panel fűtőtest, amelyet elegáns formatervezés és kiváló használati értékek jellemeznek. A karcsú kialakítás (mindössze 12 mm vastag) elegáns alumínium kerettel van ellátva.

Könnyű összeszerelés

Az AHT-DHCC olyan készülék, amely a számos szerelési lehetőségnek köszönhetően bármilyen belső térben működik, például falra, mennyezetre vagy szabadon állóan. A keskeny és karcsú panelnek köszönhetően nem foglal sok helyet, és még egy kis helyiségben is jól működik. A szerelés sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy a készüléket az Ön igényeihez igazítsa. A készlet tartalmazza a megfelelő összeszereléshez szükséges összes elemet.

Az infravörös jótékony hatásai

Az AHT-DHCC készülékekben használt távoli infravörös sugárzás számos egészségügyi tulajdonsággal rendelkezik, például javítja a mikrokeringést, gyorsítja az anyagcserét, növeli az immunitást és erősíti a teljes immunrendszert. Az infravörös fűtés segíthet az izomfájdalmakkal vagy gyulladásokkal kapcsolatos panaszok esetén is. A kibocsátott sugárzás hatására minden bőrprobléma, reuma, ízületi gyulladás, fejfájás és migrén kezelését is javítja. Segít továbbá a vérnyomás csökkentésében és a stressztől való megszabadulásban, valamint támogatja az álmatlansággal és a krónikus fáradtsággal kapcsolatos problémákat. Az infravörös hullámok átfogó hatással vannak az emberi testre, és egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek mindenütt, ahol az egészség és a kényelem az első helyen áll.

Barátságos az allergiások számára

Az AHT-DHCC radiátor a klasszikus fűtőtestekkel ellentétben nem fűt vagy fúj levegőt. A radiátor zajtalanul működik, így nem emel a levegőbe allergéneket, például port, polleneket stb. Az infravörös fűtés nem szárítja a nyálkahártyát, ami megakadályozza a felső légutak fertőzéseit, és lehetővé teszi a természetes immunitás fenntartását.

Túlmelegedés elleni védelem

A radiátor kettős túlmelegedés elleni védelmi rendszerrel rendelkezik. A készülék két hővédelmet használ, és emellett a termosztát a készülék felületi hőmérsékletét limitálja kb. 105 °C értékig.

 

 

Alap tartozékok:

LED kijelzős távirányító, használati utasítás, lábak (2 db) szabadon álló fűtőpanelhez.

telepítéshez, tartozékok a falra szereléshez.

Tömeg 5,5 kg
Méretek 100 × 60 × 1,2 cm