• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Csemperagasztó-GrigoKoll MAX -szürke, 25 kg

11.800 Ft

Szürke színű, emelt minőségű, lecsúszásmentes, flexibilis csemperagasztó.

Alkalmas padlófűtésre, úszómedencékbe és ipari padlóra.

Beltéren és kültéren egyaránt 15 mm vastagságig

Felhasználás: 2,5-4 kg/m2

Cikkszám: 1102005012 Kategória:

A GRIGOKOLL® MAX egy szárazon előkevert ragasztó, amely kiválasztott adalékanyagból, szürke vagy fehér hidraulikus kötőanyagból és az UNI EN 12004 szabvány szerint besorolható speciális adalékanyagokból áll.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK:

A GRIGOKOLL® MAX egy előkevert ragasztó, amely alkalmas minden típusú és méretű kerámia burkolólap és mozaikok lerakásához. Padlóra és falra, bel- és kültéren, bármilyen típusú cementes aljzatra, amelyet általában használnak az építőiparban. Vizes rendszerű- vagy elektromos padlófűtéshez, ipari környezetbe, úszómedencékbe és régi kerámiák fölé történő beépítésre, kőanyag beépítésére, amennyiben stabil, nedvességre érzéketlen és nem mohásodik, vagy foltosodik. Használható régi kerámia padlók bevonására is. A felületek nem lehetnek túlságosan nedvszívóak. Gipszkarton falakra történő szereléskor a felületek megfelelő előkészítése javasolt.
A GRIGOKOLL® MAX különösen alkalmas fűtő- és hűtőesztrichekre, uszodákra és ipari padlókra történő beépítésre, akár 15 mm-es vastagság kialakítására bel- és kültéren egyaránt.

ADATLAP:

Állag: por
Keverése: 7.5 l/zsák
Felhasználás: 2,5-4 kg/m²
Nyitott idő: körülbelül 30 min
Korrigálható: 60 min
Járhatóság: 24-36 h
Fugázható: 24-36 h padlónál, 4-6 h burkolatnál
Tömeg 25 kg
Kiszerelés

20 kg