• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Dural WarpSeal WSKL 20/10 öntapadó 3D sarok BAL 20mm 10db/karton

121.685 Ft

Dural WarpSeal WSKL 20/10 öntapadó 3D épített zuhanyhoz BAL sarok mandzsetta, H: 20mm L: 100cm, (2%) sajtolt kialakítású, (Csomagolás: 10db/ karton)

Dural WarpSeal WSKL 20/10 öntapadó 3D épített zuhanyhoz BAL sarok mandzsetta, H: 20mm L: 100cm, (2%) sajtolt kialakítású, Csomagolás: 10db/ karton, a termék hátoldalon teljes felületben gyárilag felvitt öntapadó felülettel, a belső fogadó felületre kell ragasztani min.: 5cm átlapolással a hajlaterősítő szalagot 

Szinte az összes, megfelelőn előkészített, nedvszívó és nem nedvszívó, szilárd fal- és padló szerkezetekhez alkalmazható, mint egyenletes vastagságú vízszigetelés és repedésáthidalás, amely közvetlen csempézhető felületeten biztosít a bedolgozása után. A Dural WarpSeal termék megfelel a többrétegű szigetelésnek, amelyet  csempe- és kőlapokkal történő csempézéshez fejlesztettük ki.

Előszőr az alapfelületre szórjuk Dural WarpSeal WSPS alapozót. 

Majd rögzítjük a WarpSeal sarok elemet, utána a hajlaterősítő szalagot kell rögzíteni.

A WarpSeal lemez használatához csak húzza le megfelelő sorrendben a hátoldali védőfóliát és nyomja a felületre. Nem is lehetne gyorsabb vagy egyszerűbb a bedolgozás és a felület is azonnal készen áll a csempézésre. A WarpSeal lemezek egymáshoz történő csatlakozása a gyárilag kialakított átlapoló túlnyúlásra történő ragasztással készíthető el.

A WarpSeal elülső oldala nem szőtt Vlies laminálással rendelkezik, hogy a legjobb ragasztó szakítószilárdságot lehessen elérni. 

A termék a DIN 18534-1 szabvány szerinti a következő nedvesség terhelt területeken alkalmazható: W2, valamint W1. A Dural Warp Seal vízszigetelő és párazáró lemez, amelyet a csempeburkolattal együtt, pl. fürdőszobában, zuhanyzókban vagy az úszómedence körüli! vízterhelt területeken alkalmazhatunk. 

A nedvességre érzékeny beltéri fal- és aljzat felületekhez különösen ajánlott  Dural WarpSeal alkalmazása, mint a gipszes, többrétegű fa-, OSB vagy gipszkarton illetve egyéb nedvszívó felületeken a Warp Seal alapozó spray alkalmazásával.

A Dural WarpSeal kiegészítéseként előre gyártott kész belső és külső sarkok is kaphatóak. Az illesztések vagy sarokcsatlakozások szigeteléséhez a 12 cm-r széles Dural WarpSeal (szalag) szigetelő szalagot ajánljuk. A dilatációs vagy rugalmas szegélyfugák feletti szigetelésre a 12 cm-r széles Dural WarpSeal hajlaterősítő szalag szolgál.

 • Alkalmazás: beltéri felhasználás, vízszigetelés és repedésmentesítés beltérben padló- és különféle falszerkezetekhez fürdőszoba, zuhanyzó illetve uszoda körüli padló- és falfelületek
 • Anyagtulajdonság: Polietilén (PE) amelynek alsó felülete rendkívül erős ( 20t/m2) szakító szilárdságú öntapadó ragasztó habfelület, a felső oldalán PE vlies anyag, lúgállú, magas vegyszerállóság, rothadásálló, ellenálló gombáknak és baktériumoknak
 • A termékhez nincs ragasztóanyag alkalmazás, csak a felületekhez alkalmazandó Dural Polymer alapozó spray ( Dural WSPS)
 • Minimális átfedés, amely gyárilag kialakított a különféle WarpSeal termékeken: a vonatkozó előírások szerint: 5cm
 • Nagyobb rendelési egység: 450m2/karton = 15db

Műszaki adatok:

Vastagság: kb. 0,7 mm
Szélesség: 200mm
Hosszúság: 200mm
Szín: sárga
Csomagolás: 10db/ karton
Súly: 3,0 kg

Előnyök:

 • a felhasználásához nem alkalmazunk ragasztóanyagokat, csak a felületi tapadás növeléséhez saját Polimer alapozót ( Dural WSPS)
 • beltéri, üzemi vízszigetelésként történő használatra 
 • rendkívül nagy (20t/m2) az öntapadó ragasztó szilárdsága és rendkívül erős a felső felületre laminált speciális nemszövött PE vlies anyag ragasztóhabarcs kötés erőssége
 • 0,5mm-ig repedés-áthidaló
 • repedésmentesítő és párazáró
 • kitűnően ellenáll a kálilúg ill. a különféle vegyi anyagoknak
 • 0,2mm-ig  felületi anyag kiemelkedésekhez
 • hőmérséklet- és öregedésálló
 • stabil
 • kiváló minőségű kompozit anyag, rendkívül jó keresztirányú tágulással

 Dural WarpSeal kivitelezési útmutató HU

 

 Dural WarpSeal termék előnyök HU

 Dural WarpSeal ETAG bizonyítvány

 Dural WarpSeal WSPS biztonsági adatlap HU

Tömeg 3 kg
Méretek 0,7 × 200 cm