• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Dural WarpSeal WSXI /5 öntapadó BELSŐ sarok 5db/karton

48.317 Ft

Dural WarpSeal WSXI/5 öntapadó BELSŐ sarok, Vtg: 0,7mm, Szél/Hossz: 150mm, (Csomagolás: 5db/ karton)

Dural WarpSeal WSXI/5 öntapadó BELSŐ sarok, Vtg: 0,7mm, Szél: 150mm, Hossz: 150mm, Csomagolás: 5db/ karton, a termék hátoldalon teljes felületben gyárilag felvitt öntapadó felülettel, a belső fogadó felületre kell ragasztani min.: 5cm átlapolással a hajlaterősítő szalagot 

Szinte az összes, megfelelőn előkészített, nedvszívó és nem nedvszívó, szilárd fal- és padló szerkezetekhez alkalmazható, mint egyenletes vastagságú vízszigetelés és repedésáthidalás, amely közvetlen csempézhető felületeten biztosít a bedolgozása után. A Dural WarpSeal termék megfelel a többrétegű szigetelésnek, amelyet  csempe- és kőlapokkal történő csempézéshez fejlesztettük ki.

Előszőr az alapfelületre szórjuk Dural WarpSeal WSPS alapozót. 

Majd rögzítjük a WarpSeal sarok elemet, utána a hajlaterősítő szalagot kell rögzíteni.

A WarpSeal lemez használatához csak húzza le megfelelő sorrendben a hátoldali védőfóliát és nyomja a felületre. Nem is lehetne gyorsabb vagy egyszerűbb a bedolgozás és a felület is azonnal készen áll a csempézésre. A WarpSeal lemezek egymáshoz történő csatlakozása a gyárilag kialakított átlapoló túlnyúlásra történő ragasztással készíthető el.

A WarpSeal elülső oldala nem szőtt Vlies laminálással rendelkezik, hogy a legjobb ragasztó szakítószilárdságot lehessen elérni. 

A termék a DIN 18534-1 szabvány szerinti a következő nedvesség terhelt területeken alkalmazható: W2, valamint W1. A Dural Warp Seal vízszigetelő és párazáró lemez, amelyet a csempeburkolattal együtt, pl. fürdőszobában, zuhanyzókban vagy az úszómedence körüli! vízterhelt területeken alkalmazhatunk. 

A nedvességre érzékeny beltéri fal- és aljzat felületekhez különösen ajánlott  Dural WarpSeal alkalmazása, mint a gipszes, többrétegű fa-, OSB vagy gipszkarton illetve egyéb nedvszívó felületeken a Warp Seal alapozó spray alkalmazásával.

A Dural WarpSeal kiegészítéseként előre gyártott kész belső és külső sarkok is kaphatóak. Az illesztések vagy sarokcsatlakozások szigeteléséhez a 12 cm-r széles Dural WarpSeal (szalag) szigetelő szalagot ajánljuk. A dilatációs vagy rugalmas szegélyfugák feletti szigetelésre a 12 cm-r széles Dural WarpSeal hajlaterősítő szalag szolgál.

 • Alkalmazás: beltéri felhasználás, vízszigetelés és repedésmentesítés beltérben padló- és különféle falszerkezetekhez fürdőszoba, zuhanyzó illetve uszoda körüli padló- és falfelületek
 • Anyagtulajdonság: Polietilén (PE) amelynek alsó felülete rendkívül erős ( 20t/m2) szakító szilárdságú öntapadó ragasztó habfelület, a felső oldalán PE vlies anyag, lúgállú, magas vegyszerállóság, rothadásálló, ellenálló gombáknak és baktériumoknak
 • A termékhez nincs ragasztóanyag alkalmazás, csak a felületekhez alkalmazandó Dural Polymer alapozó spray ( Dural WSPS)
 • Minimális átfedés, amely gyárilag kialakított a különféle WarpSeal termékeken: a vonatkozó előírások szerint: 5cm
 • Nagyobb rendelési egység: 450m2/karton = 15db

Műszaki adatok:

Vastagság: kb. 0,7 mm 
Szélesség: 150mm 
Hosszúság: 150mm
Szín: sárga 
Csomagolás: 5db/ karton
Súly: 3,5 kg

Előnyök:

 • a felhasználásához nem alkalmazunk ragasztóanyagokat, csak a felületi tapadás növeléséhez saját Polimer alapozót ( Dural WSPS)
 • beltéri, üzemi vízszigetelésként történő használatra 
 • rendkívül nagy (20t/m2) az öntapadó ragasztó szilárdsága és rendkívül erős a felső felületre laminált speciális nemszövött PE vlies anyag ragasztóhabarcs kötés erőssége
 • 0,5mm-ig repedés-áthidaló
 • repedésmentesítő és párazáró
 • kitűnően ellenáll a kálilúg ill. a különféle vegyi anyagoknak
 • 0,2mm-ig  felületi anyag kiemelkedésekhez
 • hőmérséklet- és öregedésálló
 • stabil
 • kiváló minőségű kompozit anyag, rendkívül jó keresztirányú tágulással

 Dural WarpSeal kivitelezési útmutató HU

 

 Dural WarpSeal termék előnyök HU

 Dural WarpSeal ETAG bizonyítvány

 Dural WarpSeal WSPS biztonsági adatlap HU

Tömeg 3,5 kg
Méretek 15 × 15 × 0,07 cm