• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Radialight FOLIO 1000/1800 W fürdőszobai fali fűtőventilátor

46.490 Ft

Radialight FOLIO elegáns megjelenésű elektromos fürdőszobai fűtőventilátor törülköző tartó akasztóval (1000/1800 Watt), fali telepítésre előkészítve, stílusos és extra lapos kialakításban. Automatikus vagy időzíthető működéssel.
2 év garancia.
Mérete: 50x30x11 cm
Súly: 2,6 kg

Radialight FOLIO elektromos fürdőszobai fűtő ventilátor törülköző tartóval

Csendes, biztonságosan használható és időzíthető a működése. A mindössze 11 cm vastagságú fűtőventilátor használatával kényelmes meleget biztosíthat a fürdőszobájába. A jól átgondolt levegőkeringető mechanizmusának köszönhetően, a fűtőberendezés működés közben kimondottan csendes, miközben gyorsan és egyenletesen melegíti fel fürdőszobáját, vagy szárítja ki a törülközőjét. Automatikus fűtési üzemmódban az energia takarékos felhasználást az 1000 Watt fűtési teljesítmény biztosítja. Míg a maximum 60 percre időzíthető gyors felfűtési módban 1800 Watt teljesítménnyel üzemel.
Felejtse el a hűvös és párás levegőjű reggeli fürdőszobát, a FOLIO fűtőventilátor automatikus működésének köszönhetően, az Ön által beállított biztosítja.

      
A fűtő ventilátor gyors felfűtési móddal és energia takarékos automatikus fűtési móddal rendelkezik. A gyors felfűtés esetében maximális 1800 Watt teljesítménnyel a beállított maximum 60 percen keresztül fűti a helységet, de a működés alapja nem a beállított hőmérséklet hanem a fűtési időtartam. Az automatikus és energia takarékos üzemmódban 1000 Watt teljesítménnyel üzemel a fűtőventilátor, a működésének alapja pedig a készülék oldalán beállított hőmérséklet.
A törülköző tartó hátulsó felén 4 db akasztó található, mely lehetővé teszi, hogy a fürdőszobájának a felfűtésével együtt a nedves törülközők szárítását is.

A FOLIO fűtőventilátor kezelőfelülete gyorsan és egyszerűen kiismerhető. Két nagyméretű forgó gomb az automatikus üzemmódhoz a hőmérséklet beállításhoz, a gyors felfűtéshez a működés időzítéséhez, illetve a fagyvédő üzemmód aktiválásához.

Felszerelt állapotban is könnyen hozzáférhető, kivehető és tisztítható porszűrő a fűtő ventilátor falfelöli oldalán elhelyezve.

Legfontosabb jellemzők

 • Forgógombos hőmérséklet szabályozás és időzítés, valamint fagyvédelem aktíválás
 • Hatékony energia felhasználás az energia takarékos üzemmódnak köszönhetően
 • Maximum 60 időtartamra beállítható gyors felfűtési mód
 • Beépített törülköző tartó, 4 db akasztóval a tartó hátulsó oldalán
 • Ultra vékony kialakítás, mindössze 11,5 cm vastagságú a falra felszerelve
 • Kivehető és mosható porszűrő
 • IP24 védelem fröccsenő víz ellen, nedves és párás környezetbe való telepítéshez kialakítva

 

 

 

Fűtési teljesítmény 1800 Watt
Magasság 500 mm
Mélység 110 mm
Mélység telepítés után 115 mm
Szélesség 300 mm
Áramerősség igény 7,9 Amper

 

 

A Radialight FOLIO elektromos fűtő ventilátor alapfelszereltség

 • Fehér színű műanyag ház, szürke törülköző tartóval
 • Beépített, forgógombos kezelő felület hőmérséklet érzékelővel
 • 1 méter hosszú tápkábel villásdugóval
 • 2 év csere garancia >> melynek keretében a 2 éven belül vásárolt, hiánytalanul és sérülésektől mentesen, az importőrnek visszaküldött, működésileg hibás eszközt újra cseréljük >> a garancia érvényesítéséhez szükséges pontos részletekről kérjük érdeklődjön kollégáinknál

A Radialight márkáról.
Elektromos fűtési megoldásokra szakosodott 80 éves vállalkozás, az ERMETE GIUDICI S.P.A., az olasz ipari gyártás fővárosából, Milánóból. Teljes kínálattal rendelkezik, mely kínálat tartalmaz többek között elektromos konvektort, többféle elektromos radiátort, elektromos fürdőszobai fűtőventilátorokat, mobil fűtő ventilátorokat, illetve léghűtő, levegő párásító ventilátorokat.

Tömeg 2,6 kg
Méretek 50 × 30 × 11 cm