• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Radialight OMNI elektromos hűtő/fűtő ventilátor 50/2000 Watt

70.490 Ft

Modern megjelenésű Radialight OMNI elektromos hűtő/fűtő ventilátor (50 Watt levegő hűtés / 2000 Watt fűtőventilátor mód), beépített víztartállyal, távirányítóval, intelligens vezérléssel.

Cikkszám: OMNI Kategóriák: ,

Radialight OMNI elektromos hűtő/fűtő ventilátor 

A modern megjelenésű OMNI hűtő és fűtő funkcióval is rendelkező ventilátorok egész éves használatra. Gazdaságos és hatékony megoldást kínálnak bel- és kültéri használatra egyaránt. Hordozható kialakításuknak és teljesítményüknek köszönhetően nem csak otthoni, de vendéglátóhelyek, éttermek vagy teraszok hűtésére is egyaránt jól használhatók.
Nem igényelnek telepítést, külső kiegészítő egység hozzá kapcsolását, üzemeltetése pedig a légszűrő alkalmankénti tisztításán túl, különösebb karbantartást sem igényel. Használatra készen szállítjuk.
A beszerzésének és üzembe állításának költsége egyértelműen alacsonyabb egy légkondicionálóhoz képest.
Könnyen átlátható és egyszerűen szabályozható a működése az alapfelszereltségű távirányítóval vagy a ventilátor felső részén kialakított kezelőfelületen. Működésének időzítése több lépcsőben, 1/2/4/8 óra időtartamra lehetséges.

Többféle beépített funkcióval rendelkezik. Beállítható a levegő keringetési mód (normál/természetes/éjszakai), a levegő keringés intenzitása (turbó/közepes/csendes), a fűtési, hűtési vagy a hűtés-párologtatási funkció.
Hűtési üzemmódban kimondottan alacsony, 50 Watt óránkénti energia felhasználással üzemeltethető. Fűtési teljesítmény 2000 Watt, mely a helység belső magasságától és hőszigeteltségétől függően, akár 12-16 m2-es helység fűtésére is megfelelő.

Kettős levegő tisztító rendszerrel rendelkezik, mely kivehető és mosható légszűrőből, és párologtató panelből áll, amely az ionizáción keresztül folyamatosan tisztítja az áthaladó levegőt.

A beépített víztartály a hozzá kapcsolt jég-hűtő panellel igény esetén tovább csökkentik a befújt levegő hőmérsékletét. A hűtőfunkción túl a Radialight hűtőventilátorok egy ionizáló funkcióval is rendelkeznek, mely funkció a porszűrővel megtámogatva tisztítja a befújt levegőt.

A Radialight OMNI levegő hűtő ideális hűtőberendezés forró nyári vagy hideg téli napokra. Elegáns és letisztult megjelenésű, kis mérete ellenére mégis összetett felszereltségű: beépített ventilátor, hűtés, ionizáció és fűtőventilátor. A kis befoglaló méretnek és a külső kiegészítő egységet nélkülöző kialakításnak köszönhetően könnyen és egyszerűen megtalálja a helyét még a kisebb méretű helységekben is.

A kezelő felületen szabályozható többek között a hűtési / fűtési hőmérséklet, a hűtési / fűtési mód, a fűtési teljesítmény, a hűtés / hűtés-párásítás funkció, a működési időtartam és a levegőterítési funkció.

Legfontosabb jellemzők

 • Beépített kijelzővel, felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt vezérlés
 • Elektromos fogyasztás 50 Watt levegő hűtés és 2000 Watt fűtőventilátor mód
 • Maximálisan befújt levegő mennyiség 300 m3/h
 • Maximális befújt levegő sebessége 5 m/s
 • Víztartály űrtartalma 2 liter

A Radialight OMNI elektromos hűtő / fűtő ventilátor alapfelszereltsége

 • Fehér színű műanyag ház
 • Beépített, időzíthető kezelő felület, hőmérséklet érzékelővel
 • Beépített víztartály 2 db jégakkuval
 • Távirányító
 • 1 méter hosszú tápkábel villásdugóval
 • 2 év csere garancia >> melynek keretében a 2 éven belül vásárolt, hiánytalanul és sérülésektől mentesen, az importőrnek visszaküldött, működésileg hibás eszközt újra cseréljük >> a garancia érvényesítéséhez szükséges pontos részletekről kérjük érdeklődjön kollégáinknál
 • Áramerősség igény 0,22 / 8,7 A
  Fűtőbetét / Teljesítmény 50 (hűtés) / 2000 (fűtés) W
  Garancia időtartam 2 év
  Magasság 850 mm
  Mélység 274 mm
  Szélesség 274 mm
  Tömeg 10 kg
Tömeg 10 kg
Méretek 27,4 × 27,4 × 84 cm