• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Radialight SIRIO 10 elektromos konvektor (1000 Watt)

61.900 Ft

65x42x10,2 cm
IP 24 védelem
Stílusos kialakítás

Cikkszám: SIRIO 10 Kategóriák: ,

Radialight SIRIO 10 elektromos konvektor (1000 Watt)

A Radialight új SIRIO elektromos konvektor az egyik legegyszerűbb, korszerű és gazdaságos megoldás otthona fűtéséhez, mely konvektor modern megjelenésével ékesíti is lakókörnyezetét.
A beépített alumínium fűtőelem és hőcserélő gyors felfűtést garantál. A konvektor felső részébe épített termosztátnak köszönhetően a SIRIO konvektor az Ön igényeinek megfelelő hőmérsékletet biztosítja.
Heti programozhatóság, nyitott ablak érzékelés és LED kijelző: mind olyan megoldások, melyek a helység levegőjének gyors hőmérséklet emelését és mindezzel együtt az optimális energia felhasználást teszik lehetővé.
A SIRIO elektromos konvektorok könnyű, de tartós anyagokból készülnek és egyszerűen telepíthetők, hiszen a fali felszereléshez szükséges minden kiegészítőt a konvektorral együtt szállítjuk Önnek. Kevesebb mint 15 perc alatt élvezheti a kellemes meleget, szakember vagy különösebb építési és villanyszerelési munkavégzés nélkül.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Elektromos konvektor karcsú és stílusos kialakításban – mindössze 10,2 cm a konvektor vastagsága, egyenletes és gyors felfűtést biztosít
  • LCD kijelzővel szerelt kezelőfelület megvilágított háttérrel
  • Hangtalan működés – forgó és mozgó alkatrész (ventilátor vagy motor) nélküli kialakítás
  • Energia takarékos technológia, optimalizált fogyasztással
  • Heti programozhatóság, nyitott ablak érzékelő, és gyermekzár funkció
  • Egyszerű és gyors telepítés, fali felszerelő kerettel
  • A görgős lábak rendelhető kiegészítők, melyek hordozhatóvá teszik a fali konvektort
  • Karbantartás mentes használat
  • IP24 védelem, mely biztosítja a nedves helységekbe, pl. fürdőszobába való telepítést is
  • Teljesíti a Lot 20 ERP ECO DESIGN szabályozás elvárásait

A Radialight Sirio 5 féle üzemmódban használható

COMFORT üzemmód
Ebben az üzemmódban a fűtőtest folyamatosan működik, ki/be kapcsolja beállított érték fenntartása érdekében.

COMFORT – 1 üzemmód
Hasonló az előző üzemmódhoz, de a beállított hőmérsékletet 1 fokkal leszabályozza. Ennek, és a következő üzemmódnak a készülék programozásánál van jelentősége, ugyanis a program nem konkrét hőmérsékletek hanem üzemmódok között vált.

COMFORT – 2 üzemmód Mint az előző. A beállított komforthőmérsékletet -2 Celsius fokkal leszabályozza.

ECO üzemmód
A konvektor folyamatosan működik, de a beállított komforthőmérsékletet – 3,5 Celsius fokkal leszabályozza.

Fagyvédelem üzemmód
A termosztát automatikusan 7 fok körül tartja a helyiség hőmérsékletét.

Programozott üzemmód
A termosztát legizgalmasabb üzemmódja. Beállítható, hogy a hét egyes napjain, melyik üzemmód mikor kapcsoljon be és mikor kapcsoljon ki.

A SIRIO különleges funkciói

Ablaknyitás érzékelő
Nyitott ablaknál a készülék termosztátja érzékeli az alacsony hőmérsékletet és maximális teljesítménnyel igyekszik a szoba hőmérsékletét visszaállítani. Egyértelmű, hogy az utcát fűteni nem kimondottan gazdaságos. Ebben segít az ablaknyitás érzékelő. Ha a környező hőmérséklet hirtelen csökkenését érzékeli, bekapcsol a fagyvédelem üzemmód. A szellőztetés végén bármely gomb megnyomása után, a fűtőpanel ismét normál módon fűt.

Gyerekzár funkció
A ?FEL? nyíl 5 másodpercig történő nyomásával aktiválható. A lezárt termosztát megakadályozza a működési beállítások nem kívánt módosítását. Az ?F? és a ?LE? nyíl egyidejű nyomva tartása mellett a funkció kikapcsol.

 

A Radialight SIRIO elektromos konvektor alapfelszereltsége: Porfestett, fehér színű, acél lemez radiátor test Beépített, programozható vezérlő panel, hőmérséklet érzékelővel Gyári függesztő keret a falra való felszereléshez (csavarokat nem tartalmaz, erről Önnek kell gondoskodnia a fal anyagának függvényében) 0,7 méter hosszú tápkábel villásdugóval 2 év csere garancia >> melynek keretében a 2 éven belül vásárolt, hiánytalanul és sérülésektől mentesen, az importőrnek visszaküldött, működésileg hibás eszközt újra cseréljük >> a garancia érvényesítéséhez szükséges pontos részletekről kérjük érdeklődjön kollégáinknál

A Radialight SIRIO elektromos konvektorhoz felárért görgős láb szett is rendelhető (2 db láb).

A Radialight márka gyártója, az elektromos fűtési megoldásokra szakosodott 80 éves vállalkozás, az ERMETE GIUDICI S.P.A., az olasz ipari gyártás fővárosából, Milánóból.

Tömeg 5,65 kg
Méretek 65 × 10,2 × 42 cm