• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Radialight WINDY VISIO fürdőszobai fűtő ventilátor törülköző tartóval és tükörrel (1000 / 1800 Watt)

86.900 Ft

Radialight WINDY VISIO egyedi megjelenésű elektromos fürdőszobai fűtőventilátor alumínium törülköző tartóval és tükörrel (1000/1800 Watt) fali telepítésre, digitális programozható vezérléssel, stílusos és extra vékony kialakítással.

Cikkszám: 393030301800 Kategóriák: ,

Radialight WINDY VISIO elektromos fürdőszobai fűtő ventilátor alumínium törülköző tartóval és tükörrel

Kisméretű, csendes működésű és okos vezérléssel szerelt. A digitális vezérléssel szállított WINDY VISIO modell alumínium törülköző tartóval és az elülső oldalán tükörrel felszerelt. A WINDY fürdőszobai fűtő ventilátor tükör és törülköző tartó nélkül is rendelhető (lásd WINDY alumínium törülköző tartó és tükör nélkül és WINDY 2B alumínium törülköző tartóval, de tükör nélkül).
Az extra vékony kialakításnak köszönhetően mindössze 11,2 cm a fűtő ventilátor mélysége. Az elegáns megjelenésű fűtőberendezés
nem csak gyors, csendes és egyenletes felfűtést biztosít, de telepítésével a kifinomult csúcstechnika is bekerül a fürdőszobájába.
A négyféle működési mód lehetővé teszi, hogy Ön az igényeinek legmegfelelőbb személyre szabott kényelmet válassza. A heti programozhatóság pedig hozzá segíti, hogy az életritmusának megfelelő hőmérséklet legyen minden pillanatban a fürdőszobájában. Intsen búcsút a hideg reggeli fürdőszobának, és lepje meg magát a WINDY VISIO fűtőventilátor nyújtotta kellemes meleggel.


Hőleadási, fűtési mód. A beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően, a WINDY VISIO fűtőberendezés kizárólag akkor fűti a fürdőszobáját, ha az valóban szükséges, aktívan hozzájárulva ezzel az energia felhasználás csökkentéséhez. Majd automatikusan újra indul a felfűtés,
ha a berendezés a helységben mozgást érzékel.
A nyitott ablak érzékelő a hirtelen hőmérséklet esés esetén a WINDY VISIO fűtőventilátort automatikusan fagyvédő üzemmódba kapcsolja, megelőzve ezzel is a felesleges fűtési és hőenergia pazarlást.
A gyárilag előre beállított 5-féle heti program lehetőséget ad Önnek arra, hogy az életritmusának megfelelőt válassza ki, ezzel is optimalizálva az ingatlan energia felhasználását, de egyúttal biztosítva a szükséges pillanatokban a kellemes meleget.

Felszerelt állapotban is könnyen hozzáférhető, kivehető és tisztítható porszűrő a fűtő ventilátor falfelöli oldalán elhelyezve.

A WINDY VISIO fűtőventilátor beépített érintőképernyős vezérlése mindig kézre esik. Sokoldalú és jól felszerelt, többek között ráépített mozgásérzékelővel, LED-es és üzemmód kijelzővel, ultragyors felfűtéssel (BOOST) és fűtési mód választással rendelkezik.
A berendezés kialakítása az egyszerű és gyorsan elsajátítható kezelést támogatja.

Legfontosabb jellemzők 

  • Érintőképernyős vezérlés és LED kijelző, pontos hőmérséklet szabályzás
  • 5 gyárilag előre beállított heti program
  • 4 működési mód: COMFORT, AUTO, PROGRAMOZOTT, FAGYVÉDŐ
  • Mozgásérzékelő
  • Nyitott ablak érzékelő és funkció
  • Ultragyors felfűtés (BOOST), 15 perc időzített fűtés maximális teljesítményen
  • Extra vékony kialakítás, falra szerelve is mindössze 11,5 cm mélység
  • Kivehető és mosható porszűrő
  • IP24 védelem fröccsenő víz ellen, nedves és párás környezetbe való telepítéshez kialakítva
  • Megfelel az ECODESIGN előírásoknak
Tömeg 3,4 kg
Méretek 31,8 × 11,2 cm