• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Vízszigetelő öntapadó START készlet-beltéri

186.817 Ft

Dural WS WarpSeal START készlet, tartalmaz: 10fm WS lemez, 10fm WS hajlaterősítő szalag, 10fm végzáró szalag, 1db BELSŐ sarok, 2db Csepp kivezetéses csőmandzsetta+szerelési segédeszköz, 1db alapozó spray, 1db fólia simító

Dural WarpSeal öntapadó beltéri vízszigetelő és feszültségmentesítő lemez a hátoldalon teljes felületben gyárilag felvitt öntapadó felülettel, beltéri vízszigetelő és repedésáthidaló lemez, melynek felső oldalán a csemparagasztó tapadását elősegítő speciális vlies fátyolszövet található.  

 

 

 Dural WarpSeal kivitelezési útmutató HU

 

 Dural WarpSeal termék előnyök HU

 Dural WarpSeal ETAG bizonyítvány

 Dural WarpSeal WSPS biztonsági adatlap HU

 

 

Szinte az összes, megfelelőn előkészített, nedvszívó és nem nedvszívó, szilárd fal- és padló szerkezetekhez alkalmazható, mint egyenletes vastagságú vízszigetelés és repedésáthidalás, amely közvetlen csempézhető felületeten biztosít a bedolgozása után. A Dural WarpSeal termék megfelel a többrétegű szigetelésnek, amelyet  csempe- és kőlapokkal történő csempézéshez fejlesztettük ki.

Előszőr az alapfelületre szórjuk Dural WarpSeal WSPS alapozót. 

Majd rögzítjük a WarpSeal sarok elemet, utána a hajlaterősítő szalagot kell rögzíteni.

A WarpSeal lemez használatához csak húzza le megfelelő sorrendben a hátoldali védőfóliát és nyomja a felületre. Nem is lehetne gyorsabb vagy egyszerűbb a bedolgozás és a felület is azonnal készen áll a csempézésre. A WarpSeal lemezek egymáshoz történő csatlakozása a gyárilag kialakított átlapoló túlnyúlásra történő ragasztással készíthető el.

A WarpSeal elülső oldala nem szőtt Vlies laminálással rendelkezik, hogy a legjobb ragasztó szakítószilárdságot lehessen elérni. 

A termék a DIN 18534-1 szabvány szerinti a következő nedvesség terhelt területeken alkalmazható: W2, valamint W1. A Dural Warp Seal vízszigetelő és párazáró lemez, amelyet a csempeburkolattal együtt, pl. fürdőszobában, zuhanyzókban vagy az úszómedence körüli! vízterhelt területeken alkalmazhatunk. 

A nedvességre érzékeny beltéri fal- és aljzat felületekhez különösen ajánlott  Dural WarpSeal alkalmazása, mint a gipszes, többrétegű fa-, OSB vagy gipszkarton illetve egyéb nedvszívó felületeken a Warp Seal alapozó spray alkalmazásával.

A Dural WarpSeal kiegészítéseként előre gyártott kész belső és külső sarkok is kaphatóak. Az illesztések vagy sarokcsatlakozások szigeteléséhez a 12 cm-r széles Dural WarpSeal (szalag) szigetelő szalagot ajánljuk. A dilatációs vagy rugalmas szegélyfugák feletti szigetelésre a 12 cm-r széles Dural WarpSeal hajlaterősítő szalag szolgál.

 • Alkalmazás: beltéri felhasználás, vízszigetelés és repedésmentesítés beltérben padló- és különféle falszerkezetekhez fürdőszoba, zuhanyzó illetve uszoda körüli padló- és falfelületek
 • Anyagtulajdonság: Polietilén (PE) amelynek alsó felülete rendkívül erős ( 20t/m2) szakító szilárdságú öntapadó ragasztó habfelület, a felső oldalán PE vlies anyag, lúgállú, magas vegyszerállóság, rothadásálló, ellenálló gombáknak és baktériumoknak
 • A termékhez nincs ragasztóanyag alkalmazás, csak a felületekhez alkalmazandó Dural Polymer alapozó spray ( Dural WSPS)
 • Minimális átfedés, amely gyárilag kialakított a különféle WarpSeal termékeken: a vonatkozó előírások szerint: 5cm
 • Nagyobb rendelési egység: 450m2/karton = 15db

Műszaki adatok:

Vastagság: kb. 0,8 mm
Szélesség: 1,0 fm
Hosszúság: 10,0 fm
Szín: sárga
A készlet súlya: 5.5 kg

Előnyök:

 • a felhasználásához nem alkalmazunk ragasztóanyagokat, csak a felületi tapadás növeléséhez saját Polimer alapozót ( Dural WSPS)
 • beltéri, üzemi vízszigetelésként történő használatra 
 • rendkívül nagy (20t/m2) az öntapadó ragasztó szilárdsága és rendkívül erős a felső felületre laminált speciális nemszövött PE vlies anyag ragasztóhabarcs kötés erőssége
 • 0,5mm-ig repedés-áthidaló
 • repedésmentesítő és párazáró
 • kitűnően ellenáll a kálilúg ill. a különféle vegyi anyagoknak
 • 0,2mm-ig  felületi anyag kiemelkedésekhez
 • hőmérséklet- és öregedésálló
 • stabil
 • kiváló minőségű kompozit anyag, rendkívül jó keresztirányú tágulássa
Tömeg 15 kg
Méretek 1 cm