All for Joomla All for Webmasters

Vélemény írása
 

Oldd meg az egyenletet: 20 meg 4 egyenlő


Nyéki József

Nálunk a konyhában lett padlófűtés kialakítva AHT fűtőszőnyeggel. Azóta odajárok olvasnismile. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 

Nyéki József 

Gépjárművezető szakoktató


2021. június 11. péntek
Szabó Béla

Sokféle fűtésrendszerem volt az otthonomban (elektromos fali panel, klíma, központi fűtés, de ezek ellenére fázott a lábam. Beépítettük az AHT fűtőszőnyeget a padlóba és végre a lábam se fázik. Az unokák pedig egyenesen élvezik a padló melegét. Nagyon kellemes. 


2020. július 16. csütörtök
Lovas Ferencné

Fürdőszoba felújítást kezdtünk tavaly nyáron, amikor rátaláltunk az AHT rendszerre. Greslap alá került, 
ami vastagsága révén jól tartja a hőt, kellemes a járás fürdéskor, valamint a zuhanynál falfűtést is választottunk, 
ami szintén kellemes érzést vált ki, amikor tusolás közben a csempéhez érünk. 
Az idén folytatjuk a másik fürdőszobával, ami már biztos, hogy ide is rakunk elektromos fűtést, 
mivel a központi fűtésünktől függetlenül tudjuk üzemeltetni.

Mindenkinek ajánlom, hogy ha felújít bátran válassza az AHT fűtésrendszert.


2020. július 16. csütörtök
Csutorás Csaba

A fűtés nagyon könnyen telepíthető, s szenzációsan fűt! Nagyon kevés energiát használ, élmény a működése. Járólap és parketta alá telepítettük, mindegyik könnyedén végezhető. Mindenkinek ajánlom, aki alternatív fűtésben gondolkodik!


2020. június 10. szerda
Németh Antal

Csak ajánlani tudom az AHT fűtőszőnyeget. Az otthonunkban három helyiségben lett padlófűtés kialakítva, amivel nagyon elégedettek vagyunk. Van ereszcsatorna fűtésünk is kültéri fűtőkábellel, ami megakadályozza a korábbi összefolyó elfagyást


2020. június 10. szerda
Marosvölgyi György

A mi történetünk az elmúlt télen kezdődött az elektromos padlófűtéssel kapcsolatban. Egy csempekályhával fűtöttünk a radiátoros fűtés mellett a nappaliban. Mivel a csempekályha kéménye tavaly télen kétszer is visszaégett, veszélyesnek találtuk ezt a fűtési módot. Az új kémény kiépítését drágának, illetve problémásnak találtuk, ezért fordultunk az elektromos padlófűtés felé. A csempekályha elbontása miatt a nappali aljzatbetonzatát fel kellett vernünk, új vízszigetelést, és lépésálló szigetelést raktunk le. Erre került az elektromos padlófűtés, amit a laminált padló követett.   Amióta bejött a fűtési szezon, már többször is használtuk ezt a fűtési lehetőséget, amit nagyon megszerettünk, mivel állandó kellemes hőmérsékletet biztosít abban a helyiségben, ahol a legtöbbet tartózkodunk. Az egyenletes hőmérsékletet programozható termosztát szabályozza, amely nagyon praktikus dolog. Hamarosan kiépítésre kerül a tetőnkön egy napelemes rendszer, ami többek között biztosítja a padlófűtéshez szükséges áram előállítását is.   Összességében örülünk, hogy ezt a megoldást választottuk, mert:

  • - megszabadultunk a fával való fűtés viszontagságaitól (por, kosz, füst, favágás, fa behordás, vizes fa problémái, stb)
  • - egy kényelmes, kellemes fűtési módozatot használunk
  • - csökken a rezsiköltségünk, csak a napelemes rendszer törlesztő részletét kell fizetnünk, amit az állami támogatásnak köszönhetően 0 %-os THM terhel.

2020. április 09. csütörtök

INGYENES ÁRAJÁNLAT

KÉRDÉSE VAN?
Image
Image
Image
Image

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató