All for Joomla All for Webmasters
infrapanel-mennyezet-300x300
mennyezeti_kep-300x300
mennyezeti_rogzites-300x300

NG Infra mennyezeti gyorsrögzítő sín  Méret: 24 x 6 x 2.5 cm
5.000 Ft
Termékinformáció:
NG infrapanel mennyezeti gyorsrögzítő
A BVF NG 300W infrapanellel nem kompatibilis!


A színek a valóságban eltérhetnek!

 

Opcionálisan választható mennyezeti rögzítő sín NG 400-500-600-800W infrapanelekhez.

Az infrapanelek gyári fali- és mennyezeti rögzítőkonzollal rendelkeznek, azonban amikor a fogadó szerkezet inhomogén, pl. régi stukatúr mennyezet vagy gipszkarton álmennyezet esetén, illetve amikor a fix tartókonzol pontos, precíz pozicionálása egyéb okokból nem lehetséges, ezzel a kiegészítővel könnyen felszerelhetővé válik az infrapanel.

A BVF infrapanelek gyári eleme a fali- és mennyezeti rögzítéshez szükséges konzol, mellyel a panelek gyakorlatilag valamennyi szerkezetre és síkra fixen felszerelhetők. Az opcionálisan válaszható mennyezeti rögzítő sín segítségével azonban még könnyebb a panelek rögzítése vegyes vagy gyengébb szerkezetű födémek esetén is. A rögzítő sín csavarozása könnyen hozzáférhető és látható, így a rögzítés pozicionálása könnyebb, ezt követően a panel felhelyezése sem igényel különösebb gyakorlatot, szaktudást.

A rögzítő sínre helyezett infrapanel könnyen leemelhető és visszahelyezhető, így az alkalmankénti portalanítás is gyorsan elvégezhető. A mennyezeti rögzítőt abban az esetben ajánljuk, amikor a fogadó szerkezet inhomogén, pl. régi stukatúr mennyezet vagy gipszkarton álmennyezet esetén, illetve amikor a fix tartókonzol pontos, precíz pozicionálása egyéb okokból nem lehetséges. A rögzítéshez szükséges valamennyi elem (csavarok, dübelek, alu konzolok és rögzítő szárak) része a csomagnak, kiegészítésként mindössze egy fúróra van szükség.

TÖMEG 0.4 kg
MÉRETEK 24 × 6.5 × 2.5 mm
CSOMAG TARTALMA

1 pár rögzítő sín, 1db furatsablon, 4db dübel, 4db csavar

 
 
 
 

 

Kapcsolódó termékek Tooltip
62.000 Ft
13.181 Ft
/kg

82.999 Ft
17.645 Ft
/kg

AHT PADLÓFŰTÉS AJÁNLATKÉRÉS

EGYÉB RENDSZER AJÁNLATKÉRÉS

KÉRDÉSE
VAN?

Image
Image

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató