All for Joomla All for Webmasters

Rólunk

Röviden a Warm-Artról

Image
Mi a Warm-Art csapata célul tűztük ki, hogy Magyarországon minél több környezetbarát, költséghatékony, magas komfortfokozatú, modern elektromos fűtési technológiájú, fűtött otthon szülessen!
Több éves szakmai és vevő igény tapasztalattal segítünk a legoptimálisabb elektromos fűtést megtalálni és kialakítani, személyre szabottan.
Családi vállalkozásunkat néhány éve egy olyan egyedülálló fűtési technológia Magyarországi forgalmazása céljából alapítottuk, mely technikailag egyedülálló a maga területén.

BEMUTATÓ TERMÜNK

Nagyobb képméretért kattintson az adott képre!

EDDIGI VÉLEMÉNYEK

Csak ajánlani tudom az AHT fűtőszőnyeget. Az otthonunkban három helyiségben lett padlófűtés kialakítva, amivel nagyon elégedettek vagyunk. Van ereszcsatorna fűtésünk is kültéri fűtőkábellel, ami megakadályozza a korábbi összefolyó elfagyást.

Németh Antal
Újkígyós

A fűtés nagyon könnyen telepíthető, s szenzációsan fűt! Nagyon kevés energiát használ, élmény a működése. Járólap és parketta alá telepítettük, mindegyik könnyedén végezhető. Mindenkinek ajánlom, aki alternatív fűtésben gondolkodik!

Csutorás Csaba
Kaposvár

Az AHT hivatalos magyar forgalmazója

Image

Több, mint 52 országban, lassan 20 éve bizonyít az AHT amorf fűtőszőnyeg, melynek immár hazánkban, kizárólagos forgalmazói lettünk.

Az AHT fűtőszőnyeg mellett, számos termékkel bővítettük kínálatunkat. Így érdeklődőink számos, bevált fűtés megoldás közül választhatják ki a számukra legalkalmasabbat.

Weboldalunk és Webshpunk a nap 24 órájában látogatható, ahol az egyszerű megoldásoktól a SMART rendszerekig kínálunk megoldásokat vagy kérhetnek ingyenesen árajánlatot.

0
év szakmai
tapasztalat
0
bevált
márka
0
magyar településen
segítettünk a fűtésben
Élj kényelmesen, fűts gazdaságosan, gondolkodj környezettudatosan, használd ki a nap nyújtotta, megújuló energiát!

REFERENCIÁK

Családi ház komplett fűtéskorszerűsítése, ahol a teszt üzem indításakor a háziasszony, papucsából kilépve maga kontrollálta a gyors felmelegedést.

Tiszakécske

Hőkamerás felvételek egy telepítés során, a hibátlan működés szemléltetésére.

Pitvaros

Falfűtés kialakítása, napelemről üzemeltetve.

Békés megye

Csupán egy szombat délelőtt. Ennyi elegendő volt egy újjászülető vidéki ház elektromos padlófűtés kialakításához.

Murony

Gépkocsi feljáró fagymentesítése, kültéri fűtőkábel rögzítésével

Budapest

Közintézmény főbejáratának lépcsője és akadálymentesített feljárójának fagymentesítése.

Békéscsaba

Felújított családi ház teljes fűtésrendszer kialakítása, 2 szobában szalag parketta alá, konyha-étkező, egyéb kiszolgáló helyiségekben hidegburkolat alá.

Röszke

Lakókocsi fűtés kialakítása egy kreatív horgász közreműködésével.

Doboz

Legyen az családi ház, vagy lakás, szoba, konyha, nappali, fürdő, vagy akár terasz, meleg, vagy hideg burkolat, az AHT amorf fűtőszőnyeg megbízhatóan teszi a dolgát.

Templom oltártér, sekrestye padlófűtése, majd padozat fűtés kivitelezése. Nagy belmagasságnál is a mozgástérben érvényesül a sugárzó hő hatása.

Sopron

A melegházi növénytermesztés területén tesztelték az AHT fűtőszőnyeget az energiatakarékosság és termelési hatékonyság tekintetében.

Hollandia

Önnek miben segíthetünk?

Image
Tanácsadás
Image
Tervezés
Image
Kivitelezés
Image
Karbantartás

Keressen Ön is bizalommal!

AHT PADLÓFŰTÉS AJÁNLATKÉRÉS

EGYÉB RENDSZER AJÁNLATKÉRÉS

KÉRDÉSE
VAN?

Image
Image

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató