• Nincsenek termékek a kosárban.

Vásárlói visszajelzések

Referenciák

Vásárlói visszajelzések

AHT fűtőszőnyeg

Rated 5,0 out of 5
2023.04.24.

Sokáig keresgéltünk, hogy találjunk egy olyan fűtési megoldást, aminél nem fázik a lábunk, minden burkolat alá be tudjuk terveztetni, gyors és egyszerű megoldás, hogy haladjanak a munkálatok a házban. Az AHT fűtőszőnyegben ezt megtaláltuk, sőt! Nem kell fűtőtesteket takarítanom és mellette karbantartásra, szezonális átvizsgálásra költeni.

SZ Andrea

Legjobb fűtőszőnyeg

Rated 5,0 out of 5
2022.12.20.

Plusz fűtési lehetőségként választottuk a fűtőszőnyeget. (A gázkazános radiátoros rendszert nem akartuk bolygatni, de szerettük volna – főként a gyerekek miatt -, hogy meleg legye na padló.) A telepítése gyors, beüzemelése egy gombnyomás. Nagyon jó hőérzetet biztosít. Ahogy pedig alakulnak a rezsiárak, egy lehetőséget biztosít arra a jövőben, hogy diverzifikáljuk a fűtést a gáz és az áram között.

László J.

A legjobb

Rated 5,0 out of 5
2022.10.31.

Gyors,hatékony egyeztetés, precíz előkészítés és csomagolás.

Kaptunk alkalmazási útmutatót is,így könnyen be tudtuk építeni,és helyiségenként elő volt cimkézve a csomagunk.

Évtizedek óta ismerem ezt a terméket,ami tovább lett fejlesztve, így nem véletlen választottuk ezt a fűtést a ház felújításához.

Szabó Balázs

Termékek

Rated 5,0 out of 5
2022.03.08.

Nálunk csak itt vásárolt fűtések működnek, de a kedvencünk a fűtőszőnyeg, amit a gyerekszobában építettünk ki. Végre önfeledten játszhat a manó, nem szólunk rá perecenként, hogy ne üljön, feküdjön a hideg padlón, mert még én is mellette fekszek. ☺

Ancsin Nóra

Fűtőszőnyeg

Rated 5,0 out of 5
2021.06.11.

Nálunk a konyhában lett padlófűtés kialakítva AHT fűtőszőnyeggel. Azóta odajárok olvasnismile. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Nyéki József

Gépjárművezető szakoktató

Nyéki József

Fűtőszőnyeg

Rated 5,0 out of 5
2020.07.16.

Sokféle fűtésrendszerem volt az otthonomban (elektromos fali panel, klíma, központi fűtés, de ezek ellenére fázott a lábam. Beépítettük az AHT fűtőszőnyeget a padlóba és végre a lábam se fázik. Az unokák pedig egyenesen élvezik a padló melegét. Nagyon kellemes.

Szabó Béla

AHT rendszer

Rated 5,0 out of 5
2020.07.16.

Fürdőszoba felújítást kezdtünk tavaly nyáron, amikor rátaláltunk az AHT rendszerre. Greslap alá került, ami vastagsága révén jól tartja a hőt, kellemes a járás fürdéskor, valamint a zuhanynál falfűtést is választottunk, ami szintén kellemes érzést vált ki, amikor tusolás közben a csempéhez érünk.

Az idén folytatjuk a másik fürdőszobával, ami már biztos, hogy ide is rakunk elektromos fűtést, mivel a központi fűtésünktől függetlenül tudjuk üzemeltetni.

Mindenkinek ajánlom, hogy ha felújít bátran válassza az AHT fűtésrendszert.

Lovas Ferencné

AHT fűtőszőnyeg

Rated 5,0 out of 5
2020.07.10.

Csak ajánlani tudom az AHT fűtőszőnyeget. Az otthonunkban három helyiségben lett padlófűtés kialakítva, amivel nagyon elégedettek vagyunk. Van ereszcsatorna fűtésünk is kültéri fűtőkábellel, ami megakadályozza a korábbi összefolyó elfagyást.

Németh Antal

Fűtőszőnyeg

Rated 5,0 out of 5
2020.06.10.

A fűtés nagyon könnyen telepíthető, s szenzációsan fűt! Nagyon kevés energiát használ, élmény a működése. Járólap és parketta alá telepítettük, mindegyik könnyedén végezhető. Mindenkinek ajánlom, aki alternatív fűtésben gondolkodik!

Csutorás Csaba

Elektromos padlófűtés

Rated 5,0 out of 5
2020.04.09.

A mi történetünk az elmúlt télen kezdődött az elektromos padlófűtéssel kapcsolatban. Egy csempekályhával fűtöttünk a radiátoros fűtés mellett a nappaliban. Mivel a csempekályha kéménye tavaly télen kétszer is visszaégett, veszélyesnek találtuk ezt a fűtési módot. Az új kémény kiépítését drágának, illetve problémásnak találtuk, ezért fordultunk az elektromos padlófűtés felé. A csempekályha elbontása miatt a nappali aljzatbetonzatát fel kellett vernünk, új vízszigetelést, és lépésálló szigetelést raktunk le. Erre került az elektromos padlófűtés, amit a laminált padló követett. Amióta bejött a fűtési szezon, már többször is használtuk ezt a fűtési lehetőséget, amit nagyon megszerettünk, mivel állandó kellemes hőmérsékletet biztosít abban a helyiségben, ahol a legtöbbet tartózkodunk. Az egyenletes hőmérsékletet programozható termosztát szabályozza, amely nagyon praktikus dolog. Hamarosan kiépítésre kerül a tetőnkön egy napelemes rendszer, ami többek között biztosítja a padlófűtéshez szükséges áram előállítását is. Összességében örülünk, hogy ezt a megoldást választottuk, mert:

– megszabadultunk a fával való fűtés viszontagságaitól (por, kosz, füst, favágás, fa behordás, vizes fa problémái, stb)

– egy kényelmes, kellemes fűtési módozatot használunk

– csökken a rezsiköltségünk, csak a napelemes rendszer törlesztő részletét kell fizetnünk, amit az állami támogatásnak köszönhetően 0 %-os THM terhel.

Marosvölgyi György