• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

ADAX NEO WIFI SLW12 (1200W)

119.000 Ft124.000 Ft

Alapszín: fehér,  (+ 5000 Ft-ért/db fekete, szürke)

Az Adax WiFi Neo okostelefonnal távolról is vezérelhető elektromos fűtőpanel.
IP 24-es, fröccsenő víz és pára ellen védett / fürdőszobába is
Ingyenes applikáció IOS és Android rendszerekre
takarékos beállítások
5 év cseregarancia

Clear
Cikkszám: SLW12W Kategóriák: , ,

A norvég fűtőpanelek nem csak a nevükben norvégok, a skandináv ország háztartásainak nagy részében ilyen fűtési megoldásokat alkalmaznak. Önálló fűtésre tervezték őket, de kiegészítő fűtésként is remekül működnek. Bárhol alkalmazhatóak, ahol elektromos áram van. Ajánlottak lakásokba, házakba, nyaralókba, üzlethelyiségekbe. A legtöbb típus fröccsenő víz ellen védett, így fürdőszobák és egyéb vizes helyiségek fűtésére is kiváló megoldást nyújtanak.

A FŰTÉS ELVE

A fűtőpanel belsejében nincs ventilátor, konvekciós elv alapján működik. Alul beáramlik a hideg levegő, áthalad a fűtőbetéten és melegítve távozik. Amint a hőmérséklet elérte a kívánt értéket, ki-bekapcsol, ezután a fűtési időszak kb. egyharmadában vesz fel áramot. A fűtőbetét egy kerámiaházban lévő speciális ötvözet, melynek hőmérséklete alacsony, nem izzik, ezért élettartama gyakorlatilag örökös.

NAGYON PONTOS TERMOSZTÁTOK

Minden norvég fűtőpanel processzorvezérelt termosztáttal van ellátva, amik 0,5 °C hőmérséklet-különbségre reagálnak. Ezáltal a helyiség soha nem lesz sem alul-, sem túlfűtött, a panel pontosan a beállított hőmérsékletet garantálja, ezzel energiát spórolva

FELSZERELÉS

A fűtőpaneleket függőleges falfelületre, a padlótól 10-20 cm-re kell elhelyezni. Magasabbra való felszerelésük hatékonyságvesztéssel jár! Lehetőleg ablak alá, de ha ez nem megoldható, felszerelheti máshová is. Csak vízszintes, fekvő helyzetben működnek megfelelően, függőleges felhelyezésük TILOS!

HANGTALAN MŰKÖDÉS

Mivel a panelekben nincsen semmilyen mozgó alkatrész, ezért működésük teljesen hangtalan.

BEÜZEMELÉS

A fűtőpanel felszereléséhez és beüzemeléséhez nincs szükség szakember segítségére, bárki otthon könnyedén és gyorsan elvégezheti. Négy csavarral kell a tartókonzolt a falhoz erősíteni, ráakasztani a fűtőpanelt, a gyárilag szerelt dugvillát a hálózatra csatlakoztatni és a panel azonnal használatra kész.

EGYSZERŰ KEZELÉS

A telefonos alkalmazás rendkívül felhasználóbarát, kezelése percek alatt megtanulható. A főképernyőn egy egyszerű csúszka segítségével állíthatjuk be a kívánt hőmérsékletet, és láthatjuk az éppen aktuális hőmérsékletet is.

ZÓNÁK

Több fűtőpanel használata esetén azokat zónákba rendezhetjük, így a mi döntésünk, hogy hány panelt és melyik helyiségekben szeretnénk együtt vezérelni. Így lehetőség van a szobánkénti, emeletenkénti, vagy akár a teljes ház egyidejű szabályozására is.

HETI PROGRAMOK

Előre beállított heti programok közül választhatunk a minél költséghatékonyabb fűtés érdekében, vagy akár elkészíthetjük saját heti programunkat is az egyedi életritmusunknak megfelelően, akár óránkénti bontásban is. Nagyon hasznos funkció, rengeteg energiát takaríthatunk meg azzal, hogy nem fűtjük feleslegesen a helyiséget.

ÉRTESÍTÉSEK, FIGYELMEZTETÉSEK

Az alkalmazás folyamatos értesítéseket küld nekünk, ha a hőmérséklet egy adott pont alá esik, vagy nyitott ablakot érzékel a rendszer. Így folyamatos visszajelzést kapunk és ellenőrizhetjük a helyiségben zajló folyamatokat távollétünk esetén is.

Szükséges betáp (A) 5.22
Teljesítmény (W) 1200
Hosszúság (cm) 155
Magasság (cm) 21
Mélység (cm) 9.5
Súly (kg) 5.8
Kábel hossza (cm) 135
Tömeg 5,8 kg
Méretek 155 × 9,5 × 21 cm
Szín

, ,