• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Adax Smart Plug WT2

34.900 Ft

A Smart Plug WT2 egy kompakt, intelligens és praktikus WiFi-vezérlésű csatlakozó. Lehetővé teszi otthona összes elektromos készülékének távvezérlését az Adax WiFi alkalmazáson

Cikkszám: ADAX-SMARTPLUG Kategóriák: ,

A Smart Plug WT2 egy kompakt, intelligens és praktikus WiFi-vezérlésű csatlakozó. Lehetővé teszi otthona összes elektromos készülékének távvezérlését az Adax WiFi alkalmazáson keresztül – akár otthonában, akár kunyhójában. Az egyszerű csatlakoztatás azt jelenti, hogy azonnal elkezdheti használni.

A Smart Plug használható be- és kikapcsolásra, vagy termosztátként a régebbi fűtőtestek intelligensebb vezérléséhez.

ADATOK
Nettó súly
0,2 kg
Bruttó súly
0,22 kg
Magasság
10 cm
Szélesség
5 cm
Mélység
5 cm
Márka
ADAX

Az Adax WiFi alkalmazás lehetővé teszi az összes elektromos készülék vezérlését, legyen szó radiátorokról, kávéfőzőről vagy lámpákról. Az időzítő beállításaival és programjaival különféle készülékeket is vezérelhet igényei szerint. Sőt, az időzítő funkció a biztonság növelésére használható, különböző lámpák be- és kikapcsolásával.

A Smart Plug WT2 egyszerűvé, praktikussá és legfőképpen biztonságossá teszi az életet.

Energiamérés: Használja az Adax WiFi alkalmazást a Smart Plug WT2 energiafogyasztásának teljes ellenőrzéséhez.

Beépített termosztát: Nem kell új radiátort vásárolni a Smart Plug WT2 előnyeinek kihasználásához. A csatlakozó saját beépített termosztáttal rendelkezik, amely a régi radiátorokat új, intelligens modellekké alakítja. A beépített termosztát figyeli a helyiség hőmérsékletét, és a beállított szinten tartja. Beállíthat heti programokat is, és csökkentheti a hőmérsékletet, ha nincs otthon.

Okos otthon: Az Adax Smart Plug WT2 kompatibilis többek között a Google Home és a Homey szolgáltatással.

Méret: 10cm x 5cm x 5cm

Tömeg 0,2 kg
Méretek 10 × 5 × 5 cm