• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Adelig okostükör Bluetooth hangszóróval 350W

107.000 Ft

LED fürdőszobai tükör és okostükör. 350W 100×60 cm

Az Adelig termékcsalád a modern fürdőszobák elengedhetetlen kelléke. Letisztult design, tökéletes torzításmentes tükör, LED világítás és fűtés egyben. Az okospanel funkciói, mint például a páratartalom, hőmérséklet, időjárás előrejelzés az Android és iOS alkalmazásban is elérhetőek. Gyors és egyszerű rögzítés minden faltípuson kivitelezhető néhány perc alatt. A fali rögzítőkonzol, sablon és csavarszett a termék része.

TÖMEG 12.2 kg
MÉRETEK 1000 × 600 × 44 mm
TELJESÍTMÉNY 200W, 350W
FESZÜLTSÉG 230V
VÉDELMI BESOROLÁS IP 54
KERET Keret nélküli
FELÜLET Tükör
HÁTLAP Teljes felületű alumínium
CSATLAKOZÓ VEZETÉK 1,6m + szabvány dugalj
CSOMAGOLÁS Doboz
TANÚSÍTVÁNY CE
GARANCIA 2 év gyártói és hivatalos magyar garancia

 

Folyamatosan páramentes tükör és kiegészítő fűtés egyben. Az Adelig okostükör fűtési teljesítménye akár 4-5-ször nagyobb egy hagyományos páramentesítő fóliánál, így a fürdőszobai használatkor jelentősen javítja a komfortérzetet is. Az energiatakarékos LED világítás, okos funkciók és fűtés funkciók egymástól függetlenül is kapcsolhatóak. Ha csak világításra vagy csak fűtésre van szükség, egy gombnyomással aktív helyzetbe állítható a kívánt funkció.

 

EGYEDI DESIGN ÉS EXKLUZÍV MEGJELENÉS MINDEN FÜRDŐSZOBÁBAN

A keret nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy a legtöbb burkolattal harmonizáljon, míg a világítás hasznos és egyedi megjelenést biztosít. Az Adelig okostükör kezelése egyszerű, mindössze a főgomb megnyomásával elérhető az összes funkció. Kiegészítő funkciók az Android vagy iOS alkalmazásban kezelhetőek grafikus felületen, mint például a ébresztőóra vagy alvó üzemmód beállításai.

OKOSTÜKÖR EGY ÉRINTÉSSEL

Az Adelig okostükör a páramentesítésen felül kiegészítő fűtésként is alkalmazható, hiszen a klasszikus páramentesítő fóliáknál 4-5-ször nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, felületi hőmérséklete elérheti akár a 70°C-ot is. Egy érintéssel csak a LED világítás kapcsolása történik. Ha hosszan nyomjuk az érintőgombot, úgy a világítás mellett már a fűtés funkció is aktív. A dupla kattintással ki- és bekapcsolhatjuk az okospanelt, mely a háttérben aktív marad, így minden adat leolvasható a telefonos alkalmazásban. A  terméken 2 év gyártói és hivatalos magyar garancia van.

Tömeg 12,2 kg
Méretek 100 × 60 × 4,4 cm