• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

ELDOM 10 literes elektromos vízmelegítő – pult alá telepíthető felső kifolyású (B energia osztály / 2 kW) – (72325PMP)

58.990 Ft

ELDOM 10 literes, felső vízkifolyású zománcozott villanybojler, pult alatti elhelyezésre kialakítva (B energia osztály) – gyors felfűtés, 2 kW elektromos fűtőelem, függőleges felszerelés, forgógombos hőmérséklet szabályzó, stílusos megjelenés, biztonságos üzemeltetés és hosszú élettartam.

Cikkszám: 1495 Kategóriák: ,

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK

ELDOM 10 literes, felső vízkifolyású zománcozott villanybojler, pult alatti elhelyezésre kialakítva (B energia osztály / 2 kW)

Az ELDOM kis méretű villanybojlerei, konyhai vagy fürdőszobai felhasználásra kialakítottak. Letisztult és korszerű elektromos vízmelegítő, a hagyományos feladatokra.
A gyártó vízmelegítője több jövőbe mutató fejlesztéssel, a magas minőségű és saját gyártású részegységek használatával és a több évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalatával harmonikusan illeszkedik a korszerű otthonokba és a 21. század emberének életébe. (Az elektromos vízmelegítőt a köznyelv bojler, villanybojler vagy forró víz tartály, forróvíz tároló néven is ismeri.)

 • Energia takarékos és környezet tudatos – Környezetbarát (CFC mentes), 30 mm vastagságú kemény PU szigetelés, mely minimalizálja a tartály test hőveszteségét, és ami a legfontosabb az egyik legjobb hőszigetelési értékkel (λ=0,022) Önnek pénzt takarít meg és csökkenti a berendezés Öko-lábnyomát
 • B energia hatékonysági osztály – Sok esetben egy villanybojler C vagy D energia hatékonysági osztály elvárásainak felel csak meg, ezektől egyértelműen gazdaságosabb a B energia osztályú vízmelegítő használata, mely ennek köszönhetően csökkenti az Ön éves használati meleg víz előállítás energia igényét és végső soron a meleg víz előállítás költségét
 • Biztonságos és megbízható – Köszönhetően a vízmelegítő egyedi 5 szintű biztonsági rendszerének (elliptikus karima kialakítás, pajzs technológia, katód/anód rendszer, kombinált bojler biztonsági szelep, elfagyás elleni védelem, pontos működésű kapilláris biztonsági termosztát)
 • Tartósan használható pajzs technológia – A gyártó saját fejlesztésű és egyedi összetételű cirkónium (Zr) tartalmú zománc védelmet alkalmaz a tartály test belső felületén, mely hatékonyabban képes a hőtágulásból eredő mozgásokat lekövetni, illetve ezt egészíti ki a magnézium anóddal biztosított kiegészítő tartály test korrózió védelem
 • Egyedi elliptikus formájú karima kialakítás – Szabadalmaztatott kialakítás, mely túlnyomás vagy túlfűtés esetén automatikusan nyílik és ezzel biztosítja túlnyomás okozta károk ellen az Ön teljes használati meleg víz rendszerét
 • Egyszerű felépítésű és karbantartás mentes külső kapilláris csöves hőfokszabályzó és kapilláris termikus védelem (hővédelem vagy biztonsági termosztát túlfűtés esetére)
 • Kombinált kialakítású fém biztonsági szelep (3 az 1-ben) – Alapfelszereltségben ún. bojler biztonsági szeleppel szállítjuk, mely leeresztést, feltöltést biztosító szelep és túlnyomás esetére biztonsági szelep
 • Jól felszerelt – alapfelszereltségben elfagyás elleni védelem, megvilágított és vízálló bekapcsoló gomb
 • 2 kW teljesítményű elektromos fűtőbetét – gyors felfűtést, automatikus hőmérsékleten tartást garantál

GYIK = gyakran ismételt kérdések a ELDOM 10 literes pult alá telepíthető elektromos vízmelegítőhöz 

Kizárólag használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított elektromos vízmelegítő (villanybojler). Az Eldom gyártó saját fejlesztésű és előállítású elektromos fűtőbetétei a 2 kW teljesítménnyel gyors felfűtést biztosítanak. 


A 2 kW-os összteljesítményű villany bojler szinte biztosra vehető, hogy bármely ingatlan meglévő egy fázisú elektromos csatlakozásról üzemeltethető.


Az elektromos vízmelegítő tartály működtetéséhez Önnek mindösszesen 8,7 Ampert szükséges biztosítania


A villanybojler „B” energia hatékonysági besorolással rendelkezik.


A 10 liter űrtartalmú Eldom elektromos vízmelegítő összesen 2 kW teljesítményű fűtőelemekkel felszerelt, mely gyors felfűtést és meleg víz rendelkezésre állást tesz lehetővé.

Az ​Eldom elektromos vízmelegítőket alapfelszereltségben tápkábel nélkül szállítjuk. Annak érdekében, hogy a villanybojler üzemeltetése biztonságos és szabályos legyen, különösen a vezérelt áramkörre való csatlakoztatás szempontjából, a villanybojler elektromos hálózatra való közvetlen bekötését elektromos szakembernek kell elvégeznie.


A gyártó és az importőr a tartálytestre a megvásárlástól számított 3 év garanciát, míg a többi komponensre 1 év garanciát biztosít.

Az ​Eldom zománcozott 10 literes elektromos vízmelegítők alapfelszereltsége: 

 • 1db 10 literes zománcozott tartálytest
 • Műanyag külső burkolatú készülék
 • Biztonsági bojler szelep (visszacsapó és biztonsági szelep)
 • CFC mentes hőszigetelés
 • 3 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására és 1 év garancia a többi részegységre
Gyártó Eldominvest
Szélesség 288 mm
Elektromos fűtőbetét 2 kW
Víztartalom 10 lit.
Tömeg 7 kg
Magasság 430 mm
Mélység 285 mm

 

Tömeg 7 kg
Méretek 28,8 × 28,5 × 43 cm