• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

ELDOM E42 konyhai elektromos átfolyós vízmelegítő (3,5 kW)

44.990 Ft

ELDOM E42 konyhai elektromos átfolyós vízmelegítő 3,5 kW teljesítménnyel. Konyhai telepítésre előkészítve, „A energia hatékonysági” besorolással. Stílusos megjelenés, egyszerű és biztonságos üzemeltetés, hosszú élettartam.

Cikkszám: 1427 Kategóriák: ,

ELDOM E42 átfolyós elektromos vízmelegítő egykaros kerámia csapteleppel (3,5 kW) 

Az Eldom átfolyós vízmelegítők fejlesztésekor a legfontosabb szempont, hogy a szokásos elektromos háztartási vízmelegítőktől elvárható versenyképes és kedvező ár mellett egy jól használható és gazdaságosan üzemeltethető készüléket kínáljanak.
A kis befoglaló méreteinek köszönhetően minimális a helyigénye, kisméretű lakásokban is könnyen elhelyezhető.
Kizárólag a meleg víz kivét során fogyaszt elektromos áramot, vagyis a hagyományos tárolós elvű villany bojlerekkel szemben a felmelegített forró víz a tárolás során nem hűl, így Ön nem veszít energiát. A berendezés A energia hatékonysági osztályozással rendelkezik.

Az ELDOM E42 átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítőt jellemzően konyhai használati meleg víz előállításra tervezték, melynek üzemeltetéséhez elégséges egy 230 Volt-os egyfázisú elektromos és 1/2″-os hálózati friss víz csatlakozás. Használatát különösen kényelmessé teszi az egykaros kerámia csaptelep kialakítás.
A kiváló minőségű beépített alkatrészeknek és a tartálytest belső zománc felület védelmének köszönhetően az ELDOM meleg víz tároló hosszú élettartamot és a lehető legalacsonyabb energiafogyasztást biztosítja.

A tartály alapfelszereltségként minden, az üzemeltetéshez szükséges részegységgel vagy kiegészítővel rendelkezik. Mint például tápkábel és hozzávaló csatlakozó (Schuko), beépített csaptelep és kifolyószár. A vízmelegítő elé nem szükséges túlnyomás esetére biztonsági szelepet beépítenie, mert az alapfelszereltségű membrános szelep 8 bar nyomásig képes az esetleges túlnyomás ellen a berendezést biztosítani. Megvilágított vízálló teljesítmény kapcsoló.

A vízmelegítő négy szintű beépített védelemmel rendelkezik.

 • Érintésvédelem, melynek keretében a berendezés összes fém és vezető alkatrésze védőföldeléssel rendelkezik.
 • Víz túlfűtése elleni védelem, beépített termikus biztonsági termosztáttal, hőkorlátozóval, mely a maximális hőmérséklet elérése után megszakítja az eszköz áramellátását.
 • Víznyomás esése esetén aktíválódó védelem, mely csökkenő víznyomás vagy víz jelenlétének hiánya esetén oldja a fűtőelem áramellátását és nem engedi a fűtőelem túlmelegedését, megrongálódását. Üzemi víznyomás tartomány 2-8 bar.
 • Védelem a túlzott nyomás ellen, az eszközök beépített membrán szeleppel rendelkeznek, amely megóvja a berendezést a víztartályban lévő nyomás egy bizonyos érték fölé való emelkedéstől. Ebben az esetben a szelepmembrán átenged és a víz kifolyik a vízmelegítőből.
 • Kizárólag használati meleg víz előállításra kialakított átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítő. Az elektromos fűtőelem használata gazdaságos üzemeltetést biztosít, a vízmelegítő A energia osztály besorolással rendelkezik.
  A névleges teljesítményéhez tartozó 32,5°C ΔT mellett (12°C belépő és 32,5°C kilépő vízhőmérséklet esetén) 1,5 liter / perc átfolyó forró víz teljesítménnyel számolhat. 


  A 3,5 kW-os összteljesítményű elektromos vízmelegítő szinte biztosan bármely ingatlan meglévő egy fázisú elektromos csatlakozásról üzemeltethető.


  Az elektromos vízmelegítő tartály működtetéséhez Önnek mindösszesen 15,3 Ampert szükséges biztosítania


  Az elektromos áram felhasználása során, a hálózatból felvett áram mennyiség szinte teljes egésze megjelenik hőenergiaként az Ön meleg víz rendszerében.


  Az Eldom elektromos vízmelegítő összesen 3,5 kW teljesítményű fűtőelemekkel felszerelt, mely gyors felfűtést és meleg víz rendelkezésre állást tesz lehetővé.


  Az ​Eldom E42 átfolyós elektromos vízmelegítőket alapfelszereltségben villásdugóval és tápkábellel szállítjuk.


  A gyártó a tartály átrozsdásodására vagy vízszivárgására a megvásárlástól számított 2 év, míg csaptelepre és az elektromos részegységekre 1 garanciát biztosít.
  Az ​Eldom E42 átfolyós elektromos vízmelegítők alapfelszereltsége: 

  • Tartály test belső zománc felület védelemmel, egykaros csapteleppel és kifolyó szárral, a friss hideg víz csatlakozóra való közvetlen rákötésre kialakítva (1/2″)
  • Tápkábellel és villásdugóval
  • 2 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására és 1 év garancia az elektromos komponensekre

Tömeg 2,2 kg
Méretek 85 × 232 cm