• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

ELDOM Favourite 120 HL – elektromos vízmelegítő vízszintes, balos kivitelben (3 kW) 120 L

97.690 Ft

Helytakarékos kialakítású, vízszintes elrendezésű, balos szerelvényezéssel.
Szélesség 1170 mm
Elektromos fűtőbetét 2 kW
Víztartalom 100 lit.
Tömeg 32 kg
Magasság 484 mm
Mélység 484 mm

​ELDOM Favourite 120 HL vízszintes zománcozott elektromos vízmelegítő bal oldali bekötéssel

Az Eldom Favourite vízszintes kialakítású vízmelegítők fejlesztésekor a legfontosabb szempont, hogy az elektromos háztartási vízmelegítőktől elvárható versenyképes és kedvező ár mellett a termék jó minőségben és tartós használatra kialakítva kerüljön a felhasználókhoz.
Az elektromos vízmelegítőt a köznyelvben bojler, villanybojler vagy forró víz tartály, forróvíz tároló néven is ismeri.

Az ELDOM Favourite zománcozott 120 literes űrtartalmú villanybojlert háztartási felhasználásra tervezték, hogy egyszerre el tudja látni egy háztartás meleg víz igényét a fürdőszobától a konyháig. A vízszintes kialakításának köszönhetően a kisebb beltérrel, vagy belmagassággal rendelkező ingatlanokban is kényelmesen elhelyezhetők.
A tartály különleges, belső zománcozott felületvédelme és a katód-anód védelem biztosítja a korrózió- és vízkőmentes hosszútávú használatot.
A kiváló minőségű beépített alkatrészeknek köszönhetően az ELDOM meleg víz tároló hosszú élettartamot és a lehető legalacsonyabb energiafogyasztást biztosítja.

ELDOM Favourite 120 HL legfontosabb jellemzők:

 • Energia takarékos és környezet tudatos – Környezetbarát, 35 mm vastagságú kemény PU szigetelés, mely minimalizálja a tartály test hőveszteségét, ezzel Önnek pénzt takarít meg és csökkenti a berendezés Öko-lábnyomát
 • Tartósan használható pajzs technológia – A gyártó saját fejlesztésű és egyedi összetételű cirkónium (Zr) tartalmú zománc védelmet alkalmaz a tartály test belső felületén, mely hatékonyabban képes a hőtágulásból eredő mozgásokat lekövetni, illetve ezt egészíti ki a 2 db (alsó és felső elhelyezésű) magnézium anóddal biztosított kiegészítő tartály test korrózió védelem
 • Biztonságos és megbízható – Köszönhetően a vízmelegítő egyedi 6 lépcsős biztonsági rendszerének (elliptikus karima kialakítás, pajzs technológia, katód/anód rendszer, kombinált bojler biztonsági szelep, pillanatnyi hőfok kijelző, pontos működésű kapilláris biztonsági termosztát)
 • Az ELDOMINVEST által fejlesztett és gyártott elektromos fűtőelemek
 • Egyedi elliptikus formájú karima kialakítás – Szabadalmaztatott kialakítás, mely túlnyomás vagy túlfűtés esetén automatikusan nyílik és ezzel biztosítja túlnyomás okozta károk ellen az Ön teljes használati meleg víz rendszerét
 • Egyszerű felépítésű és karbantartás mentes külső kapilláris csöves hőfokszabályzó és kapilláris termikus védelem (hővédelem vagy biztonsági termosztát túlfűtés esetére)
 • Kombinált kialakítású fém biztonsági szelep (3 az 1-ben) – Alapfelszereltségben ún. bojler biztonsági szeleppel szállítjuk, mely leeresztést, feltöltést biztosító szelep és túlnyomás esetére biztonsági szelep
 • Működés visszajelzése jelző lámpával  

GYIK = gyakran ismételt kérdések a ELDOM Favourite vízszintes kialakítású zománcozott 120 literes elektromos vízmelegítőhöz 


Kizárólag használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított elektromos vízmelegítő (villanybojler). Az elektromos fűtőbetét használata gazdaságos üzemeltetést biztosít. A 3 kW teljesítményű fűtőbetét a kisebb elektromos terhelésnek köszönhetően hosszabb élettartammal bír. A 120 liternyi vízmennyiség 3-4 fő részére biztos meleg vízellátást biztosít.


A 3 kW-os összteljesítményű villany bojler szinte biztosra vehető, hogy bármely ingatlan meglévő egy fázisú elektromos csatlakozásról üzemeltethető.


Az elektromos vízmelegítő tartály működtetéséhez Önnek mindösszesen 13 Ampert szükséges biztosítania


Az elektromos áram felhasználása során, a hálózatból felvett áram mennyiség szinte teljes egésze megjelenik hőenergiaként az Ön meleg víz rendszerében.


A 120 liter űrtartalmú Eldom elektromos vízmelegítő összesen 3 kW teljesítményű fűtőelemekkel felszerelt, mely gyors felfűtést és meleg víz rendelkezésre állást tesz lehetővé.


Az ​Eldom Favourite zománcozott 120 literes elektromos vízmelegítőket alapfelszereltségben tápkábel nélkül szállítjuk. Annak érdekében, hogy a villanybojler üzemeltetése biztonságos és szabályos legyen, különösen a vezérelt áramkörre való csatlakoztatás szempontjából, a villanybojler elektromos hálózatra való közvetlen bekötését szakembernek kell elvégeznie.


A gyártó a termékre a megvásárlástól számított 2 év garanciát biztosít.

Az ​Eldom Favourite 120 HL zománcozott elektromos vízmelegítők alapfelszereltsége: 

 • 1db 120 literes acél tartály test elektrosztatikus titán ötvözet zománcozású belső felület védelemmel
 • Bal oldali vízoldali és elektromos bekötéssel valamint hőfok szabályozóval
 • Mg Anód kiegészítő tartály védelem
 • CFC mentes hőszigetelés és lemez borítás
 • 2 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására

Műszaki adatok. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

ELDOM Style műszaki adatok

ELDOM Style energia címke

Gyártó Eldominvest
Szélesség 1170 mm
Elektromos fűtőbetét 2 kW
Víztartalom 100 lit.
Tömeg 32 kg
Magasság 484 mm
Mélység 484 mm
Tömeg 32 kg
Méretek 117 × 48,4 × 48,4 cm