• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

ELDOM Favourite 30 Smart WiFi – elektromos vízmelegítő (30 liter / 1,5 kW / 387 mm Ø)

89.990 Ft

ELDOM Favourite 30 Smart WiFi – „B” energiaosztályú elektromos vízmelegítő, 30 liter űrtartalommal, programozható elektronikus vezérléssel, 1,5 kW-os elektromos fűtőelemmel, függőleges fali felszerelésre kialakítva. Stílusos megjelenés, biztonságos üzemeltetés és hosszú élettartam. 
2 év teljes körű garancia és 10 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására ​
Cikkszám: 1521-1 Kategória:

ELDOM Favourite 30 Smart WiFi elektromos vízmelegítő programozható digitális vezérléssel (B energia osztály / 30 liter űrtartalom)

Az ELDOM Favourite WiFi villanybojlerek a gyártó csúcstechnológiát képviselő vízmelegítő sorozatát jelentik. Első látásra a letisztult stílusú megjelenés és a digitális vezérlés ami a berendezés korszerűségét tükrözi, ezek mellett azonban a burkolat alatti tulajdonságok legalább ekkora értékkel bírnak.

A FAVOURITE modell sorozat a gyártó egyik legnagyobb darabszámban gyártott vízmelegítője, mely a hagyományos henger alakú kialakítása ellenére több jövőbe mutató fejlesztéssel, a magas minőségű és saját gyártású részegységek használatával és a több évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalatával harmonikusan illeszkedik a korszerű otthonokba és a 21. század emberének életébe.
2023-tól az Eldom Favourite Smart villanybojlerek tovább emelve az eszközök alapfelszereltségét, már magyar nyelvű vezérléssel és magyar nyelvű WiFi alkalmazással kerülnek a magyarországi piacra. Ingyenesen letölthető MyEldom alkalmazás iOS és Android operációs rendszerű telefonokhoz és táblagépekhez vagy számítógépeken való használathoz.
Letölthető prospektus. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képre.

ELDOM Favourite prospektus

Kiemelkedő tulajdonságok alapáron

 • Energia takarékos és környezet tudatos – Környezetbarát, 33 mm vastagságú kemény PU szigetelés, mely minimalizálja a tartály test hőveszteségét, és ami a legfontosabb az egyik legjobb hőszigetelési értékkel (λ=0,022) Önnek pénzt takarít meg és csökkenti a berendezés Öko-lábnyomát
 • B energia hatékonysági osztály – Programozható fűtési meleg víz előállítás és a digitális vezérlés öntanuló tulajdonsága csökkenti az éves használati meleg víz előállítás energia igényét és végső soron a meleg víz előállítás költségét
 • Tartósan használható pajzs technológia – A gyártó saját fejlesztésű és egyedi összetételű cirkónium (Zr) tartalmú zománc védelmet alkalmaz a tartály test belső felületén, mely hatékonyabban képes a hőtágulásból eredő mozgásokat lekövetni, illetve ezt egészíti ki a 2 db (alsó és felső elhelyezésű) magnézium anóddal biztosított kiegészítő tartály test korrózió védelem
 • Biztonságos és megbízható – Köszönhetően a vízmelegítő egyedi 6 lépcsős biztonsági rendszerének (elliptikus karima kialakítás, pajzs technológia, katód/anód rendszer, kombinált bojler biztonsági szelep, elfagyás elleni védelem, pontos működésű kapilláris biztonsági termosztát)
 • Egyedi elliptikus formájú karima kialakítás – Szabadalmaztatott kialakítás, mely túlnyomás vagy túlfűtés esetén automatikusan nyílik és ezzel biztosítja túlnyomás okozta károk ellen az Ön teljes használati meleg víz rendszerét
 • Egyszerű felépítésű és karbantartás mentes külső kapilláris csöves hőfokszabályzó és kapilláris termikus védelem (hővédelem vagy biztonsági termosztát túlfűtés esetére)
 • Kombinált kialakítású fém biztonsági szelep (3 az 1-ben) – Alapfelszereltségben ún. bojler biztonsági szeleppel szállítjuk, mely leeresztést, feltöltést biztosító szelep és túlnyomás esetére biztonsági szelep
 • Elektronikus és digitális okos bojler vezérlés – További két szintű vízmelegítő védelem, részletes elektromos áram felhasználás/fogyasztás kimutatás, lehetőség a felfűtés hőmérsékletének és időzítésének programozására
 • Smart funkció 3 működési móddal – automatikusan a legköltséghatékonyabb vízhőmérsékletet választja ki miközben folyamatos meleg víz ellátást biztosít
 • Heti működési program – lehetőséget ad Önnek, hogy heti működési programot állítson be, az egyedi igényeihez igazítottan
 • Öntanuló működési mód – intuitív szoftver segíti a villanybojler működését alkalmazkodni az Ön napi igényeihez, nyomon követve egy héten keresztül a víz felhasználást és ahhoz igazítva a fűtés szabályozását
 • Érintőgombos kezelőfelület – digitális kijelzővel és jelzőfényekkel
 • Elektromos áram fogyasztás megjelenítése
 • Magyar nyelvű MyEldom alkalmazás (további 11 elérhető nyelvvel)
 • Hosszú élettartam:
  • ​Speciális, a hő hatásnak ellenálló belső zománcozás
  • Megbízható rozsdásodás elleni védelem 2 db Mg anóddal
  • 10 év tartálytest garancia

A Favourite 30 Smart Wifi villanybojler 5 eltérő logikájú működési módban üzemeltethető

 1. Fűtési mód – Ebben az üzemmódban a fűtési teljesítmény kizárólag a beállított és a mért hőmérséklet érték alapján kapcsol be. Amennyiben 5 fokkal a beállított érték alatt van a vízhőmérséklet bekapcsol, amennyiben eléri kikapcsol.
 2. Okos működési mód (Smart Control) – Ebben a működési módban a víz felfűtést egy kimondottan erre a célra fejlesztett algoritmus szabályozza. Elsősorban abban az esetben érdemes ezt választania, amennyiben a napi felhasznált vízmennyiség jellemzően túllépi a villany bojler űrtartalmát. A működés a költségek és a felesleges felfűtésből eredő hőveszteség csökkentésére és a jellemző felhasználási időpontokra való meleg víz biztosításra összpontosít. Amennyiben Önnek mégis a megszokottól eltérő időben van szüksége a meleg vízre, ebben az üzemmódban egy gyors felfűtést biztosító ún. BOOST mód is rendelkezésre áll.
 3. Időzített felfűtési mód – Ebben a módban időzítheti a fűtési mód aktíválási és kikapcsolás időpontját, és amennyiben a beállított intervallumban a víz hőmérséklete a beállított alatt van, a fűtési teljesítmény bekapcsol.
 4. Késleltetett indítású mód – Amennyiben Ön hosszabb időn keresztül távol van az otthonától és ebben az időszakban nincsen meleg víz felhasználás, viszont amikor visszatér, rögtön szeretné, hogy a meleg víz rendelkezésre álljon, lehetséges a felfűtés késleltetése és a felfűtési mód idejének megadása.
 5. Kikapcsolt állapot – Ebben az állapotban a berendezés fűtési funkciója nem működik, kivéve az Elfagyás elleni védő funkciót, mely ebben az állapotban is biztosítja a tartályban lévő víz fagyás elleni védelmét.

(Az elektromos vízmelegítőt a köznyelv bojler, villanybojler vagy forró víz tartály, forróvíz tároló néven is ismeri.)

GYIK = gyakran ismételt kérdések a ELDOM Favourite 30 Smart WiFi elektromos vízmelegítőhöz 

Kizárólag használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított elektromos vízmelegítő (villanybojler). Az Eldom gyártó saját fejlesztésű és előállítású elektromos fűtőbetétei a 1,5 kW teljesítménnyel gyors felfűtést biztosítanak. Az 30 liternyi vízmennyiség 1-2 fő részére biztos meleg vízellátást garantál.


Az 1,5 kW-os összteljesítményű villany bojler szinte biztosra vehető, hogy bármely ingatlan meglévő egy fázisú elektromos csatlakozásról üzemeltethető.


Az elektromos vízmelegítő tartály működtetéséhez Önnek mindösszesen 6,5 Ampert szükséges biztosítania.

Az programozható és a felhasználás alapján öntanuló működésű elektromos berendezés csökkentett energia felhasználású, a hagyományos villanybojlerekre jellemző „C” energia hatékonyság helyett az alacsonyabb környezeti terhelést garantáló „B” energia hatékonysági besorolással rendelkezik.

A 30 liter űrtartalmú Eldom elektromos vízmelegítő összesen 1,5 kW teljesítményű fűtőelemekkel felszerelt, mely gyors felfűtést és meleg víz rendelkezésre állást tesz lehetővé. Smart üzemmódban egy gyors felfűtést biztosító BOOST üzemmód is rendelkezésre áll.

Az ​Eldom elektromos vízmelegítőket alapfelszereltségben tápkábel nélkül szállítjuk. Annak érdekében, hogy a villanybojler üzemeltetése biztonságos és szabályos legyen, különösen a vezérelt áramkörre való csatlakoztatás szempontjából, a villanybojler elektromos hálózatra való közvetlen bekötését elektromos szakembernek kell elvégeznie.


A gyártó és az importőr a termékre a megvásárlástól számított 2 év teljes körű, és 10 év tartály test garanciát biztosít.

Letölthető Műszaki adatok, Használati útmutató, WiFi alkalmazás telepítési útmutató, valamint vezérlőpanel Használati útmutató. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

ELDOM Favourite műszaki adatok            
Energia címke és termékismertető adatlap. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

ELDOM energia címke     ELDOM Favourite termékismertető adatlap
Az ​Eldom Favourite 30 Smart Wifi elektromos vízmelegítők alapfelszereltsége: 

 • 1db 30 liter űrtartalmú acél tartály test elektrosztatikus titán ötvözet zománcozású belső felület védelemmel
 • 2 db Mg Anód kiegészítő tartály korrózió elleni védelem
 • CFC mentes kemény PU hőszigetelés (33 mm vastagságban), külső lemez borítás és tartó konzol a fali felszereléshez
 • Digitális és programozható okos vezérlés / WiFi-s távvezérlés
 • 1,5 kW teljesítményű elektromos fűtőelem
 • 1 db bojler biztonsági szelep
 • 1 db meleg víz hőmérséklet kijelző
 • 2 év teljes körű garancia és 10 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására ​
GYÁRTÓ Eldominvest
TELEPÍTÉS MÓDJA fali – függőleges
TARTÁLY FORMA hengeres
ŰRTARTALOM KATEGÓRIA 30 liter
TELJESÍTMÉNY (kW) 1,5 kW
ANÓD VÉDELEM 2
MAXIMÁLIS ÜZEMI NYOMÁS 7 bar
ENERGIA OSZTÁLY B
SMART / ÖNTANULÓ FUNKCIÓ igen
Wi-Fi VEZÉRLÉS igen
PROGRAMOZHATÓ MŰKÖDÉS igen
Tömeg 15 kg
Méretek 38,7 × 41 × 56 cm