• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Falcon U-heat szobatermosztát elektromos padlófűtéshez

22.490 Ft

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 szobatermosztát padlóhőmérséklet érzékelővel – elektromos padlófűtéshez. Elegáns megjelenésű, érintőgombos és programozható működésű termosztát, kimondottan elektromos padlófűtési rendszerek vezérléséhez tervezve.
16A/max.3600W

FALCON U-HEAT Wifi Control-2 érintőgombos szobatermosztát adatlap és méretek

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 szobatermosztát
Hőmérséklet kijelzési pontosság °C +/- 0,5
Szobahőmérséklet tartomány °C 5 -35
Padlóhőmérséklet tartomány °C 5 – 45
Nyitott ablak funkció tartomány °C 10-20
A vevőegység tápfeszültsége V/Hz 230/50
Maximális áramerősség A/V 16/230
Környezeti hatások elleni védettség IP 21
Maximális teljesítmény W 3680 (16A)
Mérete mm 86 x 86 x 42
Tömeg g 390

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 szobatermosztát egy programozható szobatermosztát kimondottan elektromos padlófűtési rendszerek vezérléséhez. Alapfelszereltségben beépített szobahőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel szállított. Önállóan vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül is használható.

Távkapcsolaton keresztül iOS / Android operációs rendszerekkel működő telefonokról működtethető.

Alapfelszereltségben beépített szobahőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel szállított. Önnek nem kell mást tennie mint telepíteni telefonjára vagy táblagépére a termosztát alkalmazását, és távolról is szabályozhatja otthona fűtését vagy módosíthatja a beállításokat. Az alkalmazás iOS és Android operációs rendszerekkel működő telefonokról is működtethető és egy alkalmazásból több termosztát működése is kezelhető. A Wi-Fi kapcsolat mellett, a termosztát önálló és teljes mértékben programozható fali termosztátként is használható, mely használatot az átlátható, és egyszerűen kezelhető nyomógombos felület is támogatja.

A termosztát egy ún. „Nyitott ablak” funkcióval is ellátott, mely funkció hirtelen és jelentősebb hőmérséklet csökkenés érzékelése esetén felfüggeszti a fűtési funkciót, ezzel is csökkentve az Ön energia számláját. A termosztát alapfelszereltségként egy beépített levegő hőmérséklet érzékelővel, valamint egy beköthető padló hőmérséklet érzékelővel is rendelkezik. A felhasználás módjától függően, egyik vagy másik hőmérséklet érték alapján megvalósuló vezérlési mód a telepítés során kiválasztható.

További kombinált vezérlési mód is rendelkezésre áll, mely esetében a termosztát a mért szoba hőmérséklet alapján működik, de ezzel párhuzamosan lehetséges a padlófelfűtés hőmérsékletét maximalizálni pl. laminált vagy fa alapú padlóburkolatok esetében.

A Wi-Fi Control-2 szoba termosztát önmagában maximum 3600 Watt teljesítményt képes kapcsolni. Egy termosztáttal azonban nemcsak egy, hanem több önálló és kisebb elektromos fűtőkábel vagy fűtőszőnyeg is vezérelhető. Ebben az esetben a fűtőszőnyeg / fűtőkábel tápkábeleit egy közösítő eszközzel szükséges összekapcsolni, és a közös tápvezetéket lehetséges a termosztátba bekötni. Amennyiben a 3600 Watt felső korlátot szükséges túllépni, külső, vezérelt kapcsoló eszköz beépítésével (relé, mágneskapcsoló), a szoba termosztát által kapcsolt teljesítmény a többszörösére is növelhető.

A korszerű digitális szoba termosztát a mért padló- és szobahőmérséklet érték alapján is képes az elektromos padlófűtés működését szabályozni.

Fő fűtési rendszerként használva jellemzően a szoba levegőjének hőmérséklete alapján működtetve, míg kiegészítő fűtésként a padló hőmérséklet mért értéke alapján kapcsol a termosztát. E mellett fa vagy laminált padlófelületek esetén egy kombinált szabályozási mód is rendelkezésre áll, melynek keretében maximalizálható a padlófelfűtés hőmérséklete.

Jellemzői

  • Egy okos telefon alkalmazás (iOS / Android applikáció) letöltése után, bármely okos eszközről működtethető (amennyiben Wi-Fi jel rendelkezésre áll, távkapcsolaton keresztül is)
  • A Wi-Fi kapcsolat aktiválása esetén, egy okos eszközről több termosztát működése is szabályozható.
  • A szoba termosztát alapfelszereltségben egy padló hőmérséklet érzékelővel szállított, mely két fűtőkábel hurok közé, az elektromos fűtőszőnyeg és fűtőkábel telepítési magasságába kerül beépítésre.
  • A termosztát vezérlése programozható működést tesz lehetővé
  • Napi és heti programozás
  • Programozott működés esetén, bármikor lehetséges a manuális felülírása a programnak

Fontos! A hőmérséklet érzékelő minden esetben a tápkábeltől külön futó kábelvezető csőbe legyen a telepítés során behúzva.

Gondos és figyelmes adatrögzítésünk ellenére felléphetnek olyan adatbeviteli hibák, amik a termékek műszaki paramétereit érintik; esetenként a gyártó változtathat a termékeik műszaki paraméterein.
Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek. (ÁSzF 5.7.2.)

Tömeg 0,39 kg
Méretek 8,6 × 4,2 × 8,6 cm