• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Falcon Wifi Control vezetékes szoba termosztát kazán vezérléshez (3A)

19.990 Ft

FALCON WIFI Control programozható digitális szobatermosztát központi fűtéshez és hűtéshez.

Cikkszám: FALCON WIFI Control 3a Kategóriák: ,
FALCON WiFi Control programozható digitális szobatermosztát központi fűtéshez és hűtéshez, a hét mindennapjára beállítható hőmérséklet programmal elektromos, pellet és gáz üzemű kazánokhoz vagy légkondicionálókhoz. iOS / Android alkalmazások, TUYA rendszer kompatibilis.

 

FALCON WiFi Control programozható digitális szobatermosztát 

Nagy méretű LCD kijelzővel és egyszerűen kezelhető nyomógombokkal szerelt digitális szoba termosztát, mely WIFI kapcsolaton keresztül okostelefonról és táblagépről is vezérelhető.
A távvezérléshez iOS és Android alkalmazás letölthető, de a termosztát a TUYA rendszerrel is kompatibilis. A programozhatósága a hét minden napjára egyedileg beállítható hőmérséklet programot biztosít.

Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező elektromos, pellet tüzelésű és gázkazánhoz, vagy tetszőleges klímaberendezéshez és egyéb elektromos készülékhez függetlenül attól, hogy azok 24 V-os vagy 230 V-os vezérlőáramkörrel rendelkeznek.
A készülék interneten keresztül és a nyomógombos kezelőfelületen is egyszerűen vezérelhető, annak működési állapota folyamatosan ellenőrizhető. A készülék lehetőséget nyújt hőmérséklet illetve időpont alapján történő automatikus vezérlésre is. Több, akár különböző helyszíneken üzembe helyezett termosztát ugyanazon felhasználói fiókba regisztrálható, vezérelhető.

A termék segítségével a lakásának, házának vagy üdülőjének a fűtése/hűtése bármikor és bárhonnan vezérelhetővé tehető. A termék különösen ideális akkor, ha lakását vagy házát nem előre meghatározott napirend szerint használja, a fűtési szezon alatt bizonytalan időtartamra elutazik otthonról, illetve ha a fűtési szezon alatt is szeretné üdülőjét használni.

A készülék egy hetes periódusra programozható. A termosztát működése programozott üzemmódban automatikus, a betáplált kapcsolásokat 7 naponként ciklikusan ismétli. A termosztát programozására az alábbi 3 lehetőség van:

  • 5+2 mód: az 5 munkanapra és a 2 hétvégi napra kapcsolás beállítása, napi 6 időzítési ciklussal
  • 6+1 mód: hétfőtől szombatig 6 napra és vasárnapra kapcsolás beállítása, napi 6 időzítési ciklussal
  • 7+0 mód: a hét minden napjára kapcsolás beállítása, napi 6 időzítési ciklussal

Minden kapcsoláshoz beállított hőfok a következő kapcsolás időpontjáig marad érvényben. Minden kapcsolási időponthoz más-más hőfok választható a beállításokban megadott hőfok intervallumon belül 0,5 °C-os lépésekben.

Ezen kívül a termosztát lehetőséget biztosít a kapcsolási érzékenység megválasztására, a belső hőmérő kalibrálására, szivattyúvédő és fagyvédő funkció aktiválására, keringető szivattyú letapadás védelem aktiválására, a hűtés és fűtés üzemmódok közti egyszerű váltásra valamint a kezelőgombok lezárására.

Az automatizált üzemmód mellett természetesen lehetséges manuális üzemmódot is választani. Manuális üzemmód esetén a termosztát egy előre beállított hőfokot tart a következő kézi beavatkozásig. Amennyiben a termosztáton beállított hőmérsékletnél a helyiségben alacsonyabb a hőmérséklet, úgy a termosztát kimenete bekapcsol. Ha a termosztáton beállított hőmérsékletnél a helyiségben magasabb a hőmérséklet, úgy a termosztát kimenete kikapcsol.

A berendezést olyan helyre ajánljuk, ahol a Wi-Fi alapú távvezérlésen túl szükség van programozhatóságra, fontos a pontos hőmérséklet-mérés és hőfokbeállítás, valamint a kapcsolási pontosság.

Fagymentesítő funkció
A termosztát fagymentesítés funkciójának aktiválása esetén a termosztát kapcsolási hőmérséklete 1- 10°C között beállítható, a gyári alapbeállítás 5°C. Az aktivált funkció esetén, minden egyéb beállítástól függetlenül bekapcsolja a kimenetét amennyiben a termosztát által mért hőmérséklet a beállított határérték alá csökken.

Nyitott ablak funkció
A nyitott ablak aktiválása után, hirtelen hőmérséklet esés érzékelése esetén, 10 – 20°C közötti hőmérséklet tartományban, 10 perc időtartamra kikapcsolja a termosztát a fűtést. Ez a funkció 10°C alatti hőmérséklet esetén automatikusan kikapcsolódik.

Tömeg 0,25 kg
Méretek 8,6 × 8,6 cm