• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Glamox TPVD06 (600 W)

97.000 Ft

Fürdőszobai használatra tervezve, fröccsenő víz és páraálló kivitel.

Cikkszám: TPVD06 Kategóriák: , ,

Norvég elektromos fűtőpanel
600W, Fehér

A Glamox TPVD norvég elektromos fűtőpanel egy vérbeli skandináv műszaki termék, amely 25 éve bizonyít Norvégia leghidegebb részein is. A szokásosnál nagyobb mérete és különleges kialakítása miatt kifejezetten ajánljuk kevésbé szigetelt vagy nagy belmagasságú helyiségek fűtésére. Digitális, heti programozású termosztáttal. Fürdőszobai használatra tervezve, fröccsenő víz és páraálló kivitel. 5 év teljes körű cseregaranciával.

GLAMOX TPVD, 35 CM MAGAS TÍPUS, KETTŐS SZIGETELÉSSEL, VIZES HELYISÉGEKBE

HATÉKONY KIALAKÍTÁS

A kecses áramvonalas skandináv házkialakítás megakadályozza, hogy a kiadott hő a falra áramoljon, kizárólag a légtérbe juttatja a meleg levegőt. Ezért kifejezetten ajánljuk nagy belmagasságú épületekbe és rosszabb épületfizikai adottságú helyiségek fűtésére.

TETSZŐLEGESEN VÁLASZTHATÓ TERMOSZTÁT

Manuális (ET) termosztát  Egyszerű, elektronikus vezérléssel. Egy forgógombos szabályzó segítségével állíthatjuk be a kívánt hőmérsékletet. Digitális (DT) termosztát  Digitális kijelzőn állíthatjuk be a kívánt hőmérsékletet, valamint napi vagy heti szintű takarékhőmérsékleteket programozhatunk előre.

FÜRDŐSZOBÁBA IS HELYEZHETŐ

A Glamox TPVD típusok használhatóak fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek. A TPVD széria csak manuális (ET) termosztáttal érhető el.

Szüks. betáp (A) 2,61 A
Hossz. (cm) 65 cm
Mag. (cm) 35 cm
Mélység (cm) 8,5 cm
Súly (kg) 3,7 kg
Tömeg 3,7 kg
Méretek 65 × 8,5 × 35 cm