• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

INTUIS TACTIC WIFI ELEKTROMOS FALI FŰTŐPANEL 2500W

104.000 Ft

Az Intuis Tactic Wifi modellek tovább viszik a Spot-D széria közel egy évtizedes hagyományát, mely meghódította az EU piacait az innovatív épületgépészet területén.

Cikkszám: E154118 Kategória:

Minőség és megbízhatóság egy okos készülékben.
1000-1500-2000-2500W-os energiatakarékos fali fűtőpanel a legújabb RX Silence fűtőbetéttel.

WiFi termosztát – Távolról vezérelhető a Capa Connect alkalmazással.

  • Ablaknyitás érzékelés
  • Beépített digitális WiFi termosztát
  • Villásdugóval szerelt + 1,8m kábel
  • Tartozék fali tartó konzol

Kiegészítő gurulós láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható!

Az Intuis Tactic Wifi modellek tovább viszik a Spot-D széria közel egy évtizedes hagyományát, mely meghódította az EU piacait az innovatív épületgépészet területén.

Minőség és megbízhatóság egy okos készülékben

A legújabb fejlesztésű RX-Silence fűtőbetétet ötvöztük a távoli elérést biztosító Capa Connect alkalmazással. Az ár-érték arányban kiemelkedő Tactic modellek formavilága modern és klasszikus környezetben is megállja a helyét. Az előlapi hőleadás (front lamella) gyorsítja a hőérzet kialakulását.

A távoli elérésben és programozásban rejlő lehetőségek tovább növelik az elektromos fűtőpanel energiahatékonyságát. Kiforrott és üzembiztos működése lehetővé teszi nyaralók és vendéglátó egységek, hotelek kiszolgálását. Természetesen, ahogyan
a Spot-D modellek, a Tactic WiFi panelek is elsősorban a lakosság igényeire szabva készülnek, alkalmazásuk hálószobában, gyerekszobában, fürdőszobában is tökéletes, biztonságos választás.

Gyors és egyszeri WiFi konfiguráció beolvasható QR-kóddal. Az alkalmazás felhőalapú és felhasználói fiókhoz rendelt, könnyedén megosztható a felhasználók között.

Az elektromos radiátor csomagolása a fali rögzítéshez szükséges konzolt tartalmazza. A fali fűtőpanel szerelése nem igényel speciális rögzítőket és segédanyagokat, akár 3-4 perc alatt üzembe helyezhető. Gyárilag dugvillával ( konnektor ) szerelt, azonban fix bekötés esetén ez a fűtőpanelről garanciavesztés nélkül eltávolítható, az 1,8m hosszú bekötő vezeték szabható toldható.

Tömeg 5,9 kg
Méretek 74 x 44 x 10,4cm
Feszültség 230V (1 fázisú)
Ablaknyitás érzékelés Igen. EU szabvány szerinti
Érintésvédelem IPX4, II. érintésvédelmi osztály – kettős szigetelésű készülék
Vezérlés Beépített digitális WiFi termosztát
Garancia 5 év (1+4 év kiterjesztett garancia)
Gyártó Intuis

intuis_tactic_wifi_hasznalati_utmutato

Tömeg 5,9 kg
Méretek 74 × 10,4 × 44 cm