• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

THERMEX Comfort IF 100 Wi-Fi – elektromos vízmelegítő extra lapos kivitelben függőleges telepítésre (2 kW)

103.990 Ft

Thermex Comfort IF 100 WiFi – extra lapos, helytakarékos kialakítású, korszerű elektromos vízmelegítő, WiFi vezérléssel, öntanuló smart üzemmóddal, 2 kW-os elektromos fűtőbetéttel, függőleges fali felszerelésre kialakítva. Modern stílusú megjelenés, klasszikus fehér színben, kimagasló alapfelszereltséggel.

Thermex Comfort IF 100 WiFi elektromos vízmelegítő – (B energiaosztály / 82 liter űrtartalom / 2 kW teljesítmény)

Helytakarékos kialakítású Thermex Comfort 100 villanybojler modern és stílusos megjelenéssel, klasszikus fehér színben. Magas minőségű részegységek használatával és a gyártó több évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalatainak egyesítésével, harmonikusan illeszkedik a korszerű, 21. századi otthonokba.

Helytakarékos villanybojler
Az iker tartályos kialakításnak köszönhetően szűk helyekre is beszerelhető a lapos bojler – a tartálytest mélysége mindösszesen 26 cm.

Kijelző

Korszerű vezérlés, jól áttekinthető kezelő felülettel. 
Négyféle választható üzemmód, de a felfűtési hőmérséklet egyedileg is beállítható.

TURBO üzemmód 2000 Watt maximális felfűtési teljesítmény (75°C-os felfűtés)
OPTIMAL üzemmód – 1300 Watt felfűtési teljesítmény (65°C-os felfűtés)
ECONOMY üzemmód – 700 Watt felfűtési teljesítmény (55°C-os felfűtés) – a visszafogott energiafogyasztás lehetősége.
SMART, öntanuló működési üzemmód –  a víz felfűtést egy kimondottan erre a célra fejlesztett algoritmus szabályozza. Elsősorban abban az esetben érdemes ezt választania, amennyiben a napi felhasznált vízmennyiség jellemzően túllépi a villanybojler űrtartalmát és rendszeres idősávokhoz köthető a forró víz felhasználás. A működés a költségek és a felesleges felfűtésből eredő hőveszteség csökkentésére és a jellemző felhasználási időpontokra való meleg víz biztosításra összpontosít.

A kezelőpanel minden eleme megismétlődik a Thermex Home alkalmazásban.
Az alkalmazás ad lehetőséget a WiFi általi távvezérlésre.


GYIK = gyakran ismételt kérdések 
a Thermex Comfort IF 100 WiFi elektromos vízmelegítőhöz

Kizárólag használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított elektromos vízmelegítő 2 kW elektromos fűtési teljesítménnyel. A 82 liternyi vízmennyiség 3-4 fő részére biztosít megfelelő forró víz ellátást.

 

Öndiagnózis és hibakeresés alapfelszereltségben – a működési hibákról a kijelzőn tájékoztatja a felhasználót. Minimális hőveszteség a tartály test szigetelésének köszönhetően – B energiahatékonyság.

WiFi távkapcsolat ingyenesen letölthető Thermex Home alkalmazáson keresztül. Lehetséges a berendezés vezérlése egy időben több felhasználó számára is– egy másik helyiségből vagy a világ másik pontjáról. Bármely iOS vagy Android operációs rendszerű telefonokhoz.

Hosszú élettartam – szabadalmaztatott belső, zománc felületvédelem, a korrózió kialakulása ellen a környezetvédelmi irányelveknek is megfelelve. A zománcozás minőség ellenőrzése egy különleges ultraszonikus eljárással történik.

 

A 2 kW-os összteljesítményű villanybojler szinte biztosra vehető, hogy bármely ingatlan meglévő egy fázisú elektromos csatlakozásáról üzemeltethető. Működtetéséhez, Önnek mindösszesen 8,7 Ampert kell biztosítani.
700 Watt-tól 2000 Wattig állítható teljesítménylépcsőkkel rendelkezik, így nem csak nagy teljesítményű hálózatokon használható!  700 > 1300 > 2000 W

A villanybojlert tápkábellel és villásdugóval együtt, valamint alapfelszereltségű biztonsági termosztáttal szállítjuk. Továbbá beépített biztonsági hőkorlátozóval.

5 év gyártói garancia a tartálytest rozsdásodására és vízszivárgásra, míg 2 év garancia a berendezés elektromos komponenseire.

Letölthető dokumentumok. Kérjük, a letöltéshez kattintson a lenti képekre!

Műszaki adatok  Használati útmutató  ErP címke

GYÁRTÓ Thermex Corporation
TELEPÍTÉS MÓDJA fali – függőleges
TARTÁLY FORMA lapos
ŰRTARTALOM KATEGÓRIA 100 liter
TELJESÍTMÉNY (kW) 2 kW
ANÓD VÉDELEM 2
MAXIMÁLIS ÜZEMI NYOMÁS 7 bar
ENERGIA OSZTÁLY B
SMART / ÖNTANULÓ FUNKCIÓ igen
Wi-Fi VEZÉRLÉS igen
PROGRAMOZHATÓ MŰKÖDÉS igen
Tömeg 28,5 kg
Méretek 51,1 × 28,9 × 124 cm