• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

THERMEX HIT PRO-H10 O – elektromos vízmelegítő, pult fölé telepíthető alsó kifolyású 10 L

36.990 Ft

Pult fölé telepíthető, alsó kifolyású elektromos vízmelegítő
10 literes
(B energia osztály)
rövid felfűtési idő (1,5 kW elektromos fűtőbetét),
forgógombos hőmérséklet szabályzás
elegáns megjelenés
biztonságos üzemeltetés
hosszú élettartam
ELŐRENDELHETŐ!

THERMEX HIT PRO – H10 O (pro) 10 literes, alsó vízkifolyású zománcozott vízmelegítő, pult feletti elhelyezésre kialakítva (B energia osztály / 1,5 kW)

Kis méretű villanybojler konyhai és fürdőszobai felhasználásra. Elegáns megjelenésű és korszerű elektromos vízmelegítő, a hagyományos feladatokra.
A THERMEX vízmelegítője speciális összetételű belső zománc és anód átrozsdásodás elleni tartályvédelemmel, rozsdamentes elektromos fűtőbetéttel rendelkezik. A magas minőségű és saját gyártású részegységek használatának, és a gyártó több mint hét évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalatának köszönhetően, jól használható meleg víz előállítási megoldást biztosít az otthonokba és a 21. század emberének életébe. (Az elektromos vízmelegítőt a köznyelv bojler, villanybojler vagy forró víz tartály, forróvíz tároló néven is ismeri.)

A HIT PRO 10 literes tartályok 1,5 kW teljesítményű elektromos fűtőbetéttel rendelkeznek, mely a 10 literes tartályok esetében, átlagosan 20 perc alatt biztosít 60°C hőmérsékletű forró vizet (Δt 45°C). Maximális üzemi hőmérséklet 75°C, minimális üzemi nyomás 0,5 bar, maximális üzemi nyomás 8 bar.
A vízmelegítő alapfelszereltségben egy, a belépő friss víz csatlakozáshoz beépítendő biztonsági szeleppel szállított, túlmelegedés ellen 95°C-os termikus biztonsági kapcsolóval szerelt.
Egyszerűen szabályozható a működése. Forgógombos be- és kikapcsolás, valamint hőmérséklet szabályozás, 2 db visszajelző fénnyel.

A THERMEX HIT PRO zománcozott 10 literes elektromos vízmelegítők alapfelszereltsége: 

  • 1db 10 literes zománcozott tartálytest
  • Műanyag külső burkolatú készülék
  • Biztonsági bojler szelep
  • 5 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására és 2 év garancia a többi részegységre

 

Gyártó Thermex Corporation
Szélesség 340 mm
Elektromos fűtőbetét 1,5 kW
Víztartalom 10 lit.
Tömeg 7 kg
Magasság 340 mm
Mélység 300 mm

 

Kizárólag használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított elektromos vízmelegítő (villanybojler). A THERMEX gyártó saját fejlesztésű és előállítású elektromos fűtőbetétei az 1,5 kW teljesítménnyel gyors víz felmelegítést biztosítanak.

Az 1,5 kW-os összteljesítményű villany bojler szinte biztosra vehető, hogy bármely ingatlan meglévő egy fázisú elektromos csatlakozásról üzemeltethető. 

Az elektromos vízmelegítő tartály működtetéséhez Önnek mindösszesen 6,6 Ampert szükséges biztosítania

A villanybojler „B” energia hatékonysági besorolással rendelkezik.

A 10 liter űrtartalmú THERMEX elektromos vízmelegítő 1 db 1500 Watt teljesítményű fűtőbetéttel felszerelt, mely gyors felfűtést és meleg víz rendelkezésre állást tesz lehetővé.

A THERMEX HIT PRO elektromos vízmelegítőket alapfelszereltségben villásdugóval ellátott tápkábellel szállítjuk.

A gyártós az importőr a tartálytestre a megvásárlástól számított 5 év garanciát, míg a többi komponensre 2 év garanciát biztosít.

Tömeg 7 kg
Méretek 34 × 34 × 30 cm