• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

THERMEX VISION 50 V elektromos vízmelegítő (50 liter – 1500 W – Ø 380 mm)

57.990 Ft

THERMEX VISION 50 V zománcozott elektromos vízmelegítő, 1500 Watt-os elektromos fűtőbetéttel, 50 literes űrtartalommal, függőleges fali felszerelésre kialakítva. Klasszikus megjelenés, egyszerű kezelhetőség és hosszú használati idő.

B energia osztály.

Kategória:

THERMEX VISION 50 V zománcozott elektromos vízmelegítő

Klasszikus kialakítású és felépítésű elektromos vízmelegítő, egyszerűen kezelhető forgógombos hőmérséklet szabályozással, nagy sűrűségű hőszigeteléssel és megnövelt méretű anód rúddal. A THERMEX Vision villanybojlerek fejlesztésekor a legfontosabb szempontok a tartós használhatóság és az ezzel párosuló versenyképes ár voltak.

A THERMEX Vision zománcozott 50 liter űrtartalmú villanybojlert háztartási felhasználásra tervezték, hogy egyszerre el tudja látni egy háztartás meleg víz igényét a fürdőszobától a konyháig.
Az 1500 Watt elektromos felfűtési teljesítmény gyors felfűtést, a ∆T = 45° C fűtési hőmérséklet esetén 1 óra és 3 perc felfűtési idővel számolhat. A tartály test rozsdásodás, korrózió elleni belső védelmét a zománcozás mellett egy 20 Ø x 300 mm-es megnövelt méretű anód rúd biztosítja.
A jó minőségű beépített alkatrészeknek, a magas minőségű BIO belső zománc védelemnek, és a korszerű sorozat gyártásnak köszönhetően a THERMEX VISION villanybojlerek használata során Ön hosszú élettartammal és kedvező energiafogyasztással számolhat (B energia hatékonysági osztály besorolású).

GYIK = gyakran ismételt kérdések a THERMEX VISION zománcozott 50 literes elektromos vízmelegítőhöz 
Kizárólag használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított elektromos vízmelegítő (villanybojler). Az elektromos fűtőbetét használata gazdaságos üzemeltetést biztosít. Az 1500 W teljesítményű fűtőbetét a kisebb elektromos terhelésnek köszönhetően hosszabb élettartammal bír. A 50 liternyi vízmennyiség 2 fő részére biztos meleg vízellátást biztosít.
Az 1,5 kW-os összteljesítményű villany bojler szinte biztosra vehető, hogy bármely ingatlan meglévő egy fázisú elektromos csatlakozásról üzemeltethető.
Az elektromos vízmelegítő tartály működtetéséhez Önnek mindösszesen 6,5 Ampert szükséges biztosítania
 Az elektromos áram felhasználása során, a hálózatból felvett áram mennyiség szinte teljes egésze megjelenik hőenergiaként az Ön meleg víz rendszerében.Az 50 liter űrtartalmú VISION elektromos vízmelegítő összesen 1,5 kW teljesítményű fűtőelemekkel felszerelt, mely gyors felfűtést és meleg víz rendelkezésre állást tesz lehetővé.
THERMEX VISION zománcozott 50 literes elektromos vízmelegítőket alapfelszereltségben tápkábel nélkül szállítjuk. Annak érdekében, hogy a villanybojler üzemeltetése biztonságos és szabályos legyen, különösen a vezérelt áramkörre val csatlakoztatás szempontjából, a villanybojler elektromos hálózatra való közvetlen bekötését szakembernek kell elvégeznie.
A gyártó a termékre a megvásárlástól számított 2 év teljes körű és további 3 év garanciát biztosít a tartálytest hegesztési minőségére és vízszivárgásra.
A THERMEX VISION zománcozott 50 literes elektromos vízmelegítők alapfelszereltsége: 

  • 1db 50 literes acél tartály test elektrosztatikus zománcozású belső felület védelemmel
  • Magas minőségű BIO belső zománcozás és Mg Anód kiegészítő tartály védelem (20×300 mm)
  • Pillanatnyi hőmérséklet kijelző
  • CFC mentes hőszigetelés és lemez borítás
  • 2 év teljeskörű és további 3 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására

Műszaki adatok.

Thermex Vision 50 V zománcozott elektromos vízmelegítő
Elektromos teljesítmény W 1500
Űrtartalom l 50
Energiaosztály C
Terhelési profi L
Max. üzemi nyomás bar 0,75
Felfűtési idő (ΔТ = 45°C) perc 105
Max. felfűtési hőmérséklet °C 75±5
Elektromos csatlakozás V / Hz 230 / 50
Védettségi fokozat IP X4
Felszerelés fűggőleges
Szélesség mm 380
Magasság mm 735
Mélység mm 380
Súly kg 17

 Energia címke. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

GYÁRTÓ Thermex Corporation
TELEPÍTÉS MÓDJA fali – függőleges
TARTÁLY FORMA hengeres
ŰRTARTALOM KATEGÓRIA 50 liter
TELJESÍTMÉNY (kW) 1,5 kW
ANÓD VÉDELEM 1
MAXIMÁLIS ÜZEMI NYOMÁS 7 bar
ENERGIA OSZTÁLY B
SMART / ÖNTANULÓ FUNKCIÓ nem
Wi-Fi VEZÉRLÉS nem
PROGRAMOZHATÓ MŰKÖDÉS nem

Thermex Vision használati jó7

Tömeg 17 kg
Méretek 38 × 38 × 73,5 cm