• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

AeroFlow hőtározós Mini 650W elektromos radiátor

206.990 Ft

AeroFlow MINI elektromos radiátor 650 Watt hő teljesítménnyel, szabadalmaztatott kialakításban. Hőtározós rendszerű elektromos radiátor korszerű, Wi-Fi csatlakozásra előkészített és programozható LCD kijelzővel, illetve termosztáttal szerelve. MADE IN GERMANY – 30 év garanciával.

AeroFlow MINI 650 Watt hőtározós elektromos radiátor  

Speciális kialakítású, hőtározós rendszerű elektromos radiátor 650 Watt hőteljesítménnyel. Németországban fejlesztett és Németországban gyártott fűtőberendezés, 30 év garanciával.

A radiátor belső részét egy szabadalmaztatott egyedi összetételű és 2 cm vastagságú hőtározó samott kő elemek töltik ki, mely hőtározó elemek belsejében helyezkednek el az elektromos fűtőelemek. A radiátor külső és fal-oldali belső felületét harmonika szerű kialakítással megnövelt felületű bordázott lemezek biztosítják.
Működés közben az elektromos fűtőelemek mintegy 15-20 perc alatt hővel teljesen feltöltik a hőtározó köveket, azzal együtt hogy már a felmelegítés folyamatában is biztosítanak fűtési hőt. A hőtározó kövek a felfűtést követő hozzávetőleges 40 percben, elektromos áram fogyasztás nélkül, tovább fűtik az Ön helyiségét.

Ezzel a megoldással teljesül az, amire 10 radiátoros fűtéssel rendelkező felhasználóból legalább 8 vágyik, a szinte folyamatosan meleg radiátor, melynek az elektromos fogyasztása nem haladja meg egy hagyományos elektromos konvektor vagy infrapanel elektromos fogyasztását.

Túlmelegedés ellen, alapfelszereltségben hőkorlátozó biztonsági kapcsolóval szállítva (üzemelés közben a radiátor felső hőleadó felületének letakarása tilos és veszélyes). A berendezés IP 33 érintésvédelmi besorolással rendelkezik, így nedves helyiségekben, például fürdőszobában is használható.

75% konvekciós és 25% sugárzott hőleadás – az elektromos fűtőelemek közvetlenül a hőtározó samott köveket fűtik fel. A hőleadás nagyobb részben a radiátor bordákban lévő levegő felmelegítésén és a felmelegített levegő áramlásán keresztül, kisebb részben a radiátor szélességéhez képest nagy fajlagos felületű oldal lemezen, sugározott hőleadás formájában valósul meg.

Optimalizált hőleadású és teljesítményű hőtároló elemek – melyek fent és lent eltérő méretezésűek. Az eltérő méretezés oka, hogy az alsó samott elemekről felfele szálló hő részben hozzá adódik a felső hőtároló kövek hőteljesítményéhez. A végeredmény, a teljes oldalfelületen egyenletes eloszlású hőleadás, mely hozzájárul az elektromos radiátor gazdaságos üzemeltethetőségéhez.

Programozható FlexiSmart vezérlés internet modul csatlakozásra előkészítve – 3 felhasználási mód 1 vezérlésben.

1, Manuális működés vezérlés
A FlexiSmart vezérlés közvetlenül az elektromos radiátor oldalán található. Szállításkor manuális szabályzási módra beállított, mely esetben a kijelzőn beállított hőmérsékletet tartja a berendezés, illetve annak elérése után a berendezés automatikusan kikapcsol.

2, Programozott működés
Az Ön napi ritmusának megfelelő felfűtési időszak és hőmérséklet a vezérlésen elmenthető, és a radiátor a beállításoknak megfelelően automatikusan működik. Heti és napi programozás, nappali és éjszakai, vagy fagyvédő mód.

3, Internet alkalmazáson keresztüli vezérlés még kényelmesebb
Az ingyenes alkalmazás letöltése, és a rendelhető internet modulnak az ingatlan Wi-Fi hálózatához való csatlakoztatása után, onnan és akkor módosítja az elektromos radiátor működését, ahol és amikor az Önnek a legmegfelelőbb. (App Store + Google Play)

Működés közben az elektromos hőtárolós radiátor teljesen zajtalan és szagtalan. Miután a hőleadását ventilátorok alkalmazása nélkül biztosítja, zavaró mellékhatásként azok használata okozta zaj vagy a levegő felkeverése sem jelentkezik.
A II. érintésvédelmi, valamint IP33-as védelmi besorolását biztosító dupla elektromos szigetelésnek köszönhetően nem kizárólag lakószobák, hanem nedves légterű helyiségek, fürdőszobák fűtésére is alkalmas.
Az AeroFlow hőtározós elektromos radiátorok üzemeltetését különösen gazdaságossá teszi a nyitott ablak vagy ajtó érzékelése esetén automatikusan bekapcsolódó fűtési teljesítmény lekapcsoló mód. A fűtési teljesítmény maximum 15-16 perc múlva automatikusan újra aktiválódik.

A porfestett fehér színű (RAL 9010) elektromos radiátor könnyen falra szerelhető. A függesztő elemek a készülék tartozékai, melyeket a falra 4 csavarral rögzíthet. Mobil vagy a padlón álló használathoz radiátor lábak rendelhetők (2 db láb = szett).

Az elektromos radiátor LCD termosztát manuális és automatikus (programozott) működési üzemmóddal rendelkezik, 5°C és 30°C vezérelt hőmérséklet tartományban. A programozás során a hét mindegyik napjára eltérő működés állítható be, naponta eltérő hőmérsékletű fűtési időszakok határozhatók meg. Gyermekek vagy illetéktelenek kizárása érdekében a kezelő felület zárolható.
Az AeroFlow radiátorok üzemeltetése külső szoba termosztátot nem igényel.

Termosztát/vezérlés üzemmódok:

 • Kézi manuális üzemmód >> a termosztáton beállított hőmérséklet értéknek megfelelően működik (5-30°C hőmérséklet tartomány)
 • SmartStart automatikus üzemmód >> egy öntanuló üzemmód, mely az üzemelés nagyjából első 7 napja alatt megtanulja, hogy a beállított hőmérséklet megadott időre való felfűtéséhez mennyi idővel előtte szükséges elindítania a radiátor automatizált felfűtését
 • Gyors felfűtés mód >> maximum 30 perces időtartamra alkalmazható
 • Nyitott ablak észlelése >> a felfűtés időszakosan kikapcsol
 • Hosszabb távollét üzemmód >> programozható időtartamra (visszatérés ideje) és hőmérséklettel
 • Fagyvédelem >> 0 – 17°C hőmérséklet tartományban beállítható
 • Programozott üzemmód >> a beprogramozott és időzített fűtési hőmérsékletnek megfelelően működik
 • Wi-Fi üzemmód >> az internet modul felárért megvásárolható


GYIK = gyakran ismételt kérdések a AeroFlow MINI 650 hőtározós elektromos radiátorhoz (650 Watt)


A 650 Watt teljesítményű elektromos radiátort, a telepítési helyiség hőszigeteltségétől, belmagasságától, illetve a külső falak számától is függően, de a minden napokban jellemzően 4 – 9 m2 közötti helyiségek gazdaságos fűtésére használják.

     
Az AeroFlow elektromos radiátor óránkénti névleges elektromos áram fogyasztása maximum 650 Watt, azonban a gyakorlatban óránként jellemzően csak 15-20 perc felfűtési idővel kell Önnek számolnia. Így a maximális óránként elektromos áram fogyasztás ennek megfelelően 180-220 Watt között alakulhat. FONTOS, az előzőekben említett óránkénti fogyasztási adat tartós és folyamatos üzemeltetés esetén érvényes.
A fogyasztásnak megfelelően, bármely meglévő, egy fázisú (230 Volt / 50 Hz) elektromos hálózatra, minden további kiegészítés vagy átalakítás nélkül csatlakoztatható.


A 650 Watt névleges hőteljesítményű hőtárolós elektromos radiátor óránkénti elektromos áramfelvétele folyamatos fűtési periódus esetén, például hideg helyisége felfűtése esetén is olyan alacsony (650 Wh), hogy biztosra vehető, bármely magyarországi ingatlan elektromos hálózata képes a szükséges (2,9 Amper) áramerősség szállítására, biztosítására.


Az AeroFlow elektromos üzemű radiátor rendkívül magas működési hatásfokkal üzemel. A gyakorlatban a felvett elektromos teljesítmény szinte teljes egésze megjelenik hőenergiaként a fűtött helyiségben.


A hőtárolós elektromos radiátor teljesen hangtalan üzemű berendezés, működése sem kéményt sem friss levegőt nem igényel.

     
Az AeroFlow elektromos radiátor alapfelszereltségben egy FlexiSmart beépített vezérléssel/termosztáttal, illetve a radiátor alsó részén egy hőmérséklet érzékelővel szállított. Az automatikus működéséhez további szoba termosztáttal való összekapcsolása nem szükséges. A FlexiSmart vezérlés az Ön által meghatározott hőmérséklet igényt figyelembe véve indítja vagy kapcsolja ki a radiátor működését, vagyis a fűtést.
Amennyiben távkapcsolaton keresztül szeretné indítani, vagy kikapcsolni az elektromos fűtését, és ingatlana Wi-Fi lefedettséggel rendelkezik, vásároljon kiegészítő internet modult. Így Ön egy okos telefonra vagy táblagépre telepített alkalmazás segítségével szabályozhatja fűtése működését. Egy internet modul 128 eltérő hőmérséklet zóna szabályozásra, vagyis minimum 128 egymástól függetlenül szabályozott radiátor működtetésére alkalmas.


Az AeroFlow hőtározós elektromos radiátor alapfelszereltségben egy elektromos túlmelegedés elleni védelemmel, hőkorlátozással szállított.


Alapfelszereltségben egy villásdugóval ellátott tápkábellel szállítjuk. Így önnek kizárólag a falra való felszerelésről, vagy a támasztóláb felszereléséről kell gondoskodnia, majd ezután egy fali konnektorba csatlakoztatnia a radiátort, és már indulhat is a felfűtés. A terméket lehetősége van vezérelt áramról (éjszakai áram) is működtetni. Ebben az esetben közvetlenül az elektromos hálózatra kell bekötni az eszközt.


Az AeroFlow elektromos radiátor IP33-as érintésvédelmi besorolással rendelkezik.


Az elektromos üzemű AeroFlow elektromos radiátor a vásárlástól számított 30 év garanciával rendelkezik a berendezés hőleadó és hőtároló részegységeire és 2 év garanciával az elektromos vezérlésre.

Mutatjuk, mennyire egyszerűen és könnyen telepíthető.

Az AeroFlow MINI 650 W hőtározós elektromos radiátor csomag tartalma:

 • Porfestett fehér színű fűtőtest (szélesség/magasság/mélység 380/610/90 mm – 17 kg)
 • Beépített elektronikus termosztát és hőmérséklet érzékelő
 • Programozható LCD kijelző (7/24) fagyvédő funkcióval
 • Beépített biztonsági termosztát (hőkorlátozó)
 • Villásdugóval szerelt tápkábel
 • Függesztő elemek a falra való felszereléshez
 • 30 év garancia a radiátor testre és a hőtároló elemre, valamint 2 év garancia a vezérlésre

Rendelhető kiegészítő:

 • Támasztó láb szett (mobil változat)
 • FlexiSmart internet modul

 

Gyártó THERMOTECH AG.
Áramerősség igény 2,8 Amper
Elektromos fűtőbetét 0,65 kW
Tömeg 17 kg
Szélesség 380 mm
Magasság 610 mm
Mélység 80 mm
Garancia időtartam 30 év
Tömeg 17 kg
Méretek 38 × 8 × 61 cm