• Nincsenek termékek a kosárban.

Shop

Glamox TPA12 Wifi (1200 W)

115.000 Ft

Okos fűtőpanel a legzordabb télre

Cikkszám: TPA12 Kategóriák: , ,

A Glamox fűtőpanel a norvég Adax gyár legnagyobb múltú terméke, 25 éve bizonyít Norvégia leghidegebb részein is, ahol a fűtésmód megfelelő kiválasztása nemcsak kedv vagy szimpátia, hanem létkérdés is. 2023-ban a Glamox is megkapta az Adax típusok jól bevált, stabil wifis vezérlését, így nem kell akkor sem kompromisszumot kötnie, ha a hagyományos formát szereté ötvözni az okos vezérléssel.

A továbbiakban megismerheti a Glamox Wifi típus további, egyedi jellemzőit.

A Glamox fűtőpanel ideális választás rossz szigetelés, nagy belmagasság esetén. Extra hosszúságával, széles hőfüggöny képzésével, minden elvárásnak megfelel. Az Adax gyár legnagyobb múltú terméke, mely évtizedek óta bizonyít Norvégia leghidegebb részein, ahol a fűtés létkérdés.

Ügyfeleink elégedettségére, 2023 -ban a Glamox fűtőtest is megkapta az Adax típusok jól bevált, stabil wifis vezérlését, így nem kell akkor sem kompromisszumot kötnie, ha a hagyományos formát szeretné ötvözni az okos vezérléssel, hogy még több energiát takaríthasson meg.

Glamox Wifi 1200W (0-12 m2 fűtésére) 107x35cm

A Glamox norvég elektromos fűtőpanel egy vérbeli skandináv műszaki termék, amely 25 éve bizonyít Norvégia leghidegebb részein is. A szokásosnál nagyobb mérete és különleges kialakítása miatt kifejezetten ajánljuk kevésbé szigetelt vagy nagy belmagasságú helyiségek fűtésére. A hőmérsékletet beállíthatjuk közvetlen a termosztáton manuálisan vagy wifi kapcsolattal okostelefonon.

Energiatakarékos funkciók: napi/heti program, ablaknyitás érzékelés, gyerekzár, adaptív-öntanuló fűtés, napi-heti-havi fogyasztásmérés

A fűtőtest 5 év teljes körű cseregaranciával rendelkezik.

 

Szüks. betáp:5,22 A Kábel hossza: 120cm
Hossz: 107cm Magasság: 35cm
Mélység: 8,5cm Súly: 5,7 Kg
A fűtőpanel teljesítményének és méretének kiválasztásakor a legfontosabb a megfelelő köbméterenkénti fűtési teljesítmény meghatározása.
A Glamox Wifi fűtőpanel oldalfalra vagy tartó lábra szerelhető, megbízható norvég fűtés. Manuális termosztáttal vagy mobiltelefonjával, wifi kapcsolaton állíthatja be a kívánt hőfokot, programot, egyszerűen és gyorsan, amit a vezérlő automatikusan tartani fog, azaz magától kapcsolja ki és be a fűtést az Ön kényelme érdekében. A készülék TPVD szériája fürdőszobába is szerelhető, a zóna besorolási szabályok betartásával, melyeket szakember tanácsát kikérve tudhat meg.
A fűtőpanelt kiegészítő és fő fűtésre is lehet használni.
Tömeg 5,7 kg
Méretek 107 × 8,5 × 35 cm