• Nincsenek termékek a kosárban.

Blog

Ki ne hallott volna Olaszországban, a pisaiak csodálatos Dóm teréről, ikonikus ferde tornyáról és a közvetlen szomszédságában álló katedrálisról. A Szűz Máriának szentelt dóm építése 1064-ben kezdődött és az egyik leghíresebb, legismertebb műemlék a világon.

Természetesen építésekor nem voltak építési szabványok, szigetelési előírások, energetikai minősítések. Bár nyáron kiváló hűs falai enyhülést adnak a turistáknak, rendszeresen betérő híveknek, de télen nagyon hideg, kellemetlen volt megtartani egy-egy istentiszteletet, illetve végig ülni azt.

A covid-19 megjelenésével a székesegyház hatóságai úgy határoztak, hogy ennek véget vetve az elérhető legjobb fűtési rendszert telepítik, amely komfortosan, melegen tartja a dóm lakóit, látogatóit. Természetesen anélkül, hogy ezen a történelmi emlékművön bármilyen változtatást eszközölnének.

További fontos szempontok, melyeket figyelembe kellett venniük a rendszer kiválasztásakor:

A leghatékonyabb

Leggazdaságosabb

Karbantartásmentes

Leggyorsabban telepíthető

Zöld, környezetbarát fűtés legyen

Szennyezés, kazánok, csövek, kémények, zaj, stb nélkül.

Miután számos ajánlatot és javaslatot kaptak gázkazánokra, hőszivattyúkra, stb., az AHT HotPad Amorf fémszalagos fűtési rendszerünket úgy választották ki, hogy megfeleljen az összes szükséges követelménynek, valamint a világ technológiailag legfejlettebb fűtését kínálja.

Nagyon büszkék vagyunk és megtiszteltetésnek érezzük, hogy az egyedülálló AHT Amorf fémszalagos elektromos fűtési technológiát a legmagasabb szinten ismerik el világ szerte.

Ezek után, ha valaki megkérdezi, elég jónak találjuk-e az AHT-fűtést otthona, irodája, nyaralója fűtésére, csupán annyit elegendő válaszolni, ha a Pisai Dómban megfelel, akkor az otthonába is kitűnő választás lesz.

Az AHT Amorf fémszalagos elektromos fűtési rendszer méltán nevezhető az elektromos padlófűtések legjobbikának, hiszen több híres referenciával is büszkélkedhet. Ezt választották korábban Párizsban az Eiffel torony bizonyos helyiségeinek fűtésére is, de több híres szálloda szobájában is élvezhetjük kellemes melegét.

A mellékelt képeken a kivitelezés munkálatait láthatja, ahol a kollegák a műemléki előírásoknak megfelelően telepítik le az AHT padlófűtést.

Vélemény, hozzászólás?